Business Chick | Apple support “starterspakket voor ondernemers”

Apple Support
Wanneer je net een eigen bedrijf bent begonnen of plannen maakt voor het starten van een onderneming heb je al genoeg aan je hoofd. In dat geval is het fijn als er een aantal zaken uit handen genomen worden. In geval van Apple: Apple Support Ed.

Een eigen onderneming

Zoals hierboven beschreven heb je in geval van een eigen onderneming al genoeg aan je hoofd. Ook wanneer je plannen maakt voor het starten van een onderneming. In het kader van ‘Business Chick’ schreef ik al meerdere artikelen.

Apple Support “starterspakket voor ondernemers”

Een (startende) ondernemer heeft al genoeg aan zijn of haar hoofd. Een beetje hulp is dus welkom! In geval van support bij Apple producten voor je onderneming kun je terecht bij Apple Support Ed. ‘Customer Intimacy’ is een begrip bij Apple Support Ed. Een individuele en persoonlijke benadering staat centraal. Contact is gemakkelijk, snel en persoonlijk!

Bij Apple Support Ed kun je terecht voor verschillende producten van Apple. Zowel voor nieuwe Apple producten als voor refurbished producten tegen gereduceerde prijs. Bij Apple Support Ed ben je ook aan het juiste adres voor de nodige ondersteuning, zo biedt hij EHBA: Eerste Hulp Bij Apple!

Speciaal voor ondernemers heeft Apple Support Ed een starterspakket. Bij aankoop van 2 Apple producten neemt Apple Support Ed andere zorgen uit handen. Tijdens een bezoek worden al je Apple producten ingericht zodat jij je alleen nog maar bezig hoeft te houden met ondernemen!

Inrichten Apple producten

Apple Support Ed neemt verschillende zorgen uit handen. Wat heb je precies allemaal aan deze service? De service behorende tot het Apple Support “starterspakket voor ondernemers” houdt het volgende in:

  • Hulp bij installeren van Office365
  • Instellen van het AppleID
  • Instellen van 1 agenda en 1 adresboek, zodat deze via alle apparaten synchroon lopen
  • Uitleg over cloud servers
  • Handige tips & tricks!
  • Antwoord op al je vragen gerelateerd aan Apple

Al met al biedt Apple Support Ed een handige service voor startende ondernemers bij aanschaf van minsten twee producten van Apple. Appeltje Edje, toch?

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *