Sneakerfreak | Nike Internationalist

Nike Internationalist WMNS
Eerder liet ik al mijn schoenenstash zien. Bij het zien van mijn schoenencollectie wordt al snel duidelijk dat ik graag sneakers draag. In dit artikel vertel ik meer over mijn nieuwste toevoeging: Nike Internationalist. Een onmisbare sneaker voor de echte sneakerfreak!

Sneaker met geschiedenis

De Nike Internationalist is een zeer comfortabele sneaker waarop ook het lopen van lange afstanden geen probleem is. De sneaker werd van origine dan ook ontworpen voor het lopen van lange afstanden. In 1982 schreef Nike Internationalist geschiedenis, deze sneaker werd gedragen door een afstandsloper gedurende de New York Marathon.

Ook in de filmklassieker The Breakfast Club (Niet gezien? Aanrader!) is deze sneaker te vinden! In deze film draagt ‘Brian’ de Marine OG Colorway.

Nike Internationalist WMNS

Comfort en design

Kenmerkend voor het design is de gelaagde look, voortkomend uit het origineel. In de zool is foam verwerkt. Dit zorgt voor comfort bij zowel korte- als lange afstanden. Iedere stap.

Daarnaast zijn er in de sneaker materialen met verschillende uitstralingen verwerkt. Bovenstaande groene variant heeft een buitenlaag van textiel met leren details. De voering en binnenzool zijn van textiel. Dit geeft de sneakers een toffe look! Ook heeft deze variant een logo in glitter, wat een heel leuk en verrassend effect geeft op de totale look!

Nike Internationalist

Wat ik zo tof vind aan deze sneaker is de gelaagde look en het gebruik van verschillende materialen. Daarnaast wil ik nogmaals bedrukken hoe comfortabel de sneaker is. Hij loopt fantastisch! Door de vele verschillende uitvoeringen in tal van diverse kleuren (rood, geel, grijs, zwart, wit en meer) is er ook voor jou een favoriet. Het niet voor niets dat Nike Internationalist behoort tot de meest populaire sneakers van tegenwoordig.

Nike Internationalist is de perfecte sneaker voor elke situatie: “Van het asfalt van de New York Marathon, naar de filmsets van Hollywood.”  Nike Internationalist is dan ook onmisbaar voor de sneakerfreak!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *