REVIEW | 1-kops soep van Effe Soep (9% minder zout)

Effe Soep Compliment.nl

4 uur Cup-a-Soup! Dat kennen we allemaal, toch? In dit artikel review ik Effe Soep, een variant op de bekende Cup-a-Soup!

Tijd voor soep!

4 uur Cup-a-Soup! Tijd voor soep? Effe Soep is een variant op de bekende Cup-a-Soup en ik probeerde deze soep!

Effe Soep Compliment.nl

Effe Soep

De 1-kops soep van Effe Soep is dus een variant op de bekende Cup-a-Soup. Voor als je toe bent aan een ‘effe niks’-moment met een lekkere soep. Er wordt gezegd dat deze soep nét iets lekkerder is en dat met 9% minder zout! Zouden deze claims omtrent deze soep waar zijn? Is hij echt zo lekker?

‘Kip’

De 1-kops soep is een heldere kippensoep met verschillende groenten, stukjes kip en bandvermicelli. Dit is echt een hele lekkere soep en bij het schrijven van dit stukje loopt het water mij in de mond… Deze soep heeft een fantastische samenstelling! Als je van kippensoep houdt moet je deze variant echt eens proeven. Het is een aanrader!

‘Tomaat’

Een frisse tomatensoep met croutons, pandvermicelli en basilicum. Zelf ben ik geen fan van tomatensoep, dus deze heeft mijn zusje geproefd. Inmiddels zweert zij bij deze 1-kops tomatensoep van dit merk! Ook zijn de croutons lekker knapperig en dat blijven ze dat ook, in tegenstelling tot de concurrenten waarbij deze vaak al onmiddelijk verslappen! Deze tomatensoep is absoluut lekkerder dan die van Cup-a-Soup! Aldus mijn zusje!

Effe Soep Compliment.nl

Voor thuis en op kantoor

De 1-kops soep kun je online bestellen bij Compliment. Dit is een online groothandel waar je zowel zakelijk als particulier kunt bestellen. Voor 12:00 besteld, morgen in huis! Ideaal dus om (E)ff(e) Soep te bestellen en wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar grotere hoeveelheden snoep!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *