HAPPY MRS. JERSEY

Ik ben dol op ijs en eet dit dan ook het hele jaar door. Nu er een nieuw merk op de markt is gebracht moest ik deze natuurlijk proeven!

Over Happy Mrs. Jersey
Het ijs van Happy Mrs. Jersey wordt gemaakt met echt verse melk van jerseykoeien. De melk komt vanaf de boerderij meteen in de ijskookketels terecht waar de melk één keer gepasteuriseerd wordt voor verwerking van het roomijs.

Bij Happy Mrs. Jersey wordt bewust gekozen voor biologisch zuivel van koeien die een groot deel van het jaar vrij in de wei staan. Ze vinden het erg belangrijk dat hun koeien een goed leven hebben, want: ‘Happy Cows, Happy Products & Happy People’.

Smaken
Momenteel heeft Happy Mrs. Jersey 8 verschillende smaken in haar assortiment. Drie smaken hiervan zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, daar lees je zo meer over. De andere 5  smaken kun je kopen bij Marqt.

  • Sea Salted Caramel

Karamel roomijs met karamelfudge en een snufje zeezout. De combinatie karamel-zeezout heeft mij vaak teleurgesteld. De smaak van karamel viel dan erg tegen of je proeft niks zout. In tegenstelling tot deze bummers is dit ijs, voor mij, echt perfect! Een heerlijk volle smaak van karamel met een stevig accent van zout zorgen voor heerlijk smakend roomijs. De toegevoegde chocolade chunks maken het helemaal af!

  • Chunky Dark Chocolate

Ja, weer een nieuw favorietje! Dat is het Happy Mrs. Jersey-ijs in de smaak Chunky Dark Chocolate. Ik ben dol op chocolade-ijs en ook deze chocoladevariant stelt mij niet teleur. Door de verse melk wordt ‘huisgemaakte’ chocolade fudge en knapperige stukjes donkere chocolade geroerd. Een fantastische chocoladesensatie, jummie!

  • Nuts About Pistachio

Deze variant vind ik het minst lekker, puur omdat ik niet van pistache ijs houd. Deze variant is, net als de anderen, bereidt met verse en volle melk van de jerseykoeien. Het ijs bevat een goede hoeveelheid gekaramelliseerde pecannoten en amandelstukjes welk knapperig geroosterd zijn. Voor de échte pistache liefhebber moet dit wel een lekkere variant zijn!

Welke variant spreekt jou het meest aan?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

  1. Oh lekker dubbele dubbele dubbele chocolade ijs volgens mij kun je mij niet blijer maken zeker de moeite om dit weer een keertje te proberen

  2. Wat leuk om te lezen dat er nog zo een ijsliefhebber hier zit !!
    helaas ben ik erg beperkt geraakt in het ijs eten vanwege lactose (weten ze nog niet zeker) sommige soorten gaan wel, andere weer niet…
    Dus wie weet toch maar eens proberen, misschien een nieuw merk wat in mn allergie assorti past 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *