DE BLIJE BOTERHAM


Eigenlijk is er maar weinig keuze uit smaken pasta voor op brood. De keuze is klein en bestaat uit veelal gelijke varianten. Dat dacht de familie Van Delden die De Blije Boterham oprichtte ook! In dit artikel lees je meer over drie unieke pasta’s: ‘Smeuïge Muisjes’, ‘Romige Kokos’ en ‘Caramel Stroopwafel’.

Smeuïge Muisjes
Dol op de heerlijke anijssmaak, maar wordt je gek van die rollende muisjes? Ik denk dat ik dé oplossing voor je heb gevonden. Dit is een ontzettend lekkere en romige pasta met een fantastische smaak van muisjes! Ik ben erg onder de indruk van deze simpele maar geniale oplossing, die ook nog eens ontzettend goed heeft uitgepakt.

Romige Kokos
Kokos is iets waar je van moet houden. Deze kokospasta is ontzettend romig van smaak en bevat stukjes geraspte kokos welke subtiel aanwezig zijn. De pasta smaakt echt naar kokos en smeert gemakkelijk uit. Ondanks dat deze pasta een prima product is, blijft mijn persoonlijke voorkeur toch uitgaan naar een plak kokosbrood. Waarom? Dat weet ik niet, ik denk dat het te maken heeft met de structuur.

Caramel Stroopwafel
In mijn pepernotenreview las je al dat ik dol ben op stroopwafels. Echt ontzettend lekker vind ik dat! Ik was dan ook meteen ontzettend benieuwd naar de ‘Caramel Stroopwafel’-pasta. Een heerlijk volle pasta met stukjes echt Hollandse stroopwafel. Een ontzettend lekkere pasta met een crunchy twist!

Naar welke smaak ben jij het meest benieuwd?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Oh jammi mijn voorkeur zou uitgaan naar de kokos, die lijkt me toch wel ontzettend lekker , Heb jij al enig idee bij welke winkels dit eventueel te koop is? Doei doei groetjes Rosita

  2. Mijn kleindochter en kleinzoon vinden de smeuïge muisjes pasta heerlijk kunt u mij zeggen of ik deze nog ergens kan kopen
    Ik zou graag 3 potten willen kopen
    Met vriendelijke groeten
    Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *