Ik probeerde de maaltijdbox van Marley Spoon

Marley Spoon Maaltijdbox Review
Ik ben een moeilijke eter. Toch ging ik de uitdaging aan om een drietal gerechten van Marley Spoon maaltijdbox te proberen en mijn ervaring middels een review te delen. Is het een succes?

Over Marley Spoon

Bij Marley Spoon kun je een box bestellen. Deze box bevat recepten en de benodigde ingrediënten om een maaltijd neer te zetten. De recepten zijn stap-voor-stap en erg duidelijk uitgelegd. Ook jij kunt deze maaltijd maken met de uitgebreide recepten! De ingrediënten zijn van zeer goede kwaliteit en worden geleverd in de juiste hoeveelheden. Géén voedselverspilling!

Je kunt kiezen voor de box die bij jouw huishouden past. Er is een box voor 2 personen en een box voor 3-4 personen. Je kiest zelf of je per week 2,3 of 4 gerechten wilt ontvangen. Marley Spoon heeft een wekelijks wisselend menu waaruit je zelf je maaltijden kunt kiezen.

Marley Spoon Maaltijdbox Review

Mijn maaltijdbox

Zelf heb ik een box van 3-4 personen besteld met daarin 3 gerechten. De box wordt geleverd binnen het gekozen tijdsbestek en in de box zitten de ingrediënten per gerecht in een zak verpakt.

Gerecht 1: Mexicaanse kalkoenwraps

Dit gerecht is mijn persoonlijke favoriet! De kalkoen wordt als het ware gefrituurd, maar dan niet zo ongezond. Ik eet elke dag kalkoen of kip, het is erg leuk om op deze manier toch te kunnen variëren. In combinatie met de lekkere koolslaw en wraps is dit een heerlijk smaakvol gerecht. Ik eet elke dag kalkoen of kip, het is erg leuk om op deze manier toch te kunnen variëren.

Gerecht 2: Vietnamese noedelsalade

Dit gerecht is géén favoriet. Laten we zeggen dat tofu niet aan ons gezin besteed is. Daarnaast heeft de dressing een sterk aanwezige en vieze geur. Iets waar ik erg gevoelig voor ben, helaas. Ik moet eerlijk zeggen, dit gerecht hebben we niet opgegeten. Jammer!

Gerecht 3: Homemade saucijzenbroodjes

De homemade saucijzenbroodjes waren wél weer een succes. Hartstikke lekker! Dit gerecht is ook erg geschikt voor kinderen en ook smakelijk als lunch. De saucijzenbroodjes bevatten veel verstopte groenten en zijn hierdoor erg voedzaam. Zeker een waardige maaltijd!

Persoonlijk zouden wij de verhoudingen van mosterd en honing in de salade aanpassen. Deze mag zeker wel 50/50 zijn, maar misschien zelfs nog wel meer honing.

Marley Spoon Maaltijdbox Review

Wat vind ik van de Marley Spoon maaltijdbox?

Tijd voor een conclusie. Wat vind ik van de Marley Spoon maaltijdbox? Ik vind het een erg leuke ervaring. Je leert nieuwe gerechten, maaltijden en zelfs ingrediënten kennen en proeven. Daarnaast vond ik het erg leuk om samen met papa in de keuken te staan om de uitdaging aan te gaan. De gerechten die ik heb uitgekozen vielen in principe ook in de smaak, alleen de Vietnamese noedelsalade was geen succes.

Wel zijn wij behoorlijk lang bezig geweest. Dit komt denk ik mede doordat de recepten nieuw zijn voor ons en je hierdoor vaak en opnieuw moet lezen welke stappen je moet ondernemen. Toch vind ik het erg leuk en lijkt het mij ook tof om vaker aan de slag te gaan met een maaltijdbox, weliswaar wanneer we  voldoende tijd hebben.

-review-

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Leuk om jouw ervaring te lezen. Ik heb pas geleden ook een paar maaltijden van hun mogen proberen. Eigenlijk heb ik dezelfde conclusie, je moet er wel tijd voor hebben. Tja, jammer genoeg moet ik werken en heb ik dat dus niet, behalve in het weekend. Voor mij een reden om niet nog eens een box te bestellen.

    1. Leuk om je ervaring te lezen, Simone! Ons lijkt het wel erg leuk om de Marley Spoon maaltijdbox vaker te ontvangen. Het kost inderdaad wel tijd, maar in het weekend is dat geen probleem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *