Luxe broodbeleg | Jacques Matinettes, chocoladeplakjes voor op brood

Chocoladeplakjes op brood, Jacques Matinettes

Vorige week vrijdag vierde ik mijn 20e verjaardag! Op deze dag at ik alleen maar dingen die ik écht lekker vind, waaronder mijn favoriete ontbijtje. In dit artikel vertel ik meer over Jacques Matinettes, chocoladeplakjes voor op brood. Dit is echte verwennerij! Een geluksmoment voor jezelf!

Mijn 20e verjaardag

Mijn 20e verjaardag heb ik rustig gevierd, met vooral veel lekkers! Ik heb zelf heerlijke chocolate chip cookies gebakken voor mijn verjaardag en op mijn verjaardag ontbeet ik met mijn favoriete broodbeleg: chocoladeplakjes voor op brood van ChocoJacques! Heerlijk op een witte boterham of een broodje van de bakker!

Chocoladeplakjes op brood, Jacques Matinettes

Jacques Matinettes, chocoladeplakjes

Al sinds ik bekend ben met Jacques Matinettes vroeg ik in aanloop naar elke verjaardag of mijn moeder deze in huis wilde halen. Ik vind dit zo lekker!

Jacques Matinettes zijn plakjes chocolade voor op brood. Ze zijn ongeveer 2 mm dik en verkrijgbaar in melk, wit en puur. Brood met Jacques Matinettes is voor mij een echt een momentje genieten! Mijn favoriet voor op brood is de melkvariant, maar een stukje van de witte of pure variant eet ik graag bij bijvoorbeeld mijn ijs! Wat ook lekker is: Jacques Matinettes op een geroosterde boterham met boter. De chocolade smelt dan, zo lekker!

Jacques Matinettes zijn in Nederland verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Dekamarkt en Plus.

Jacques Dessert Callets

Inmiddels heb ik ook de Jacques Dessert Callets ontdekt. Dit is pure chocolade fondant die verpakt is in sachets. Één verpakking bevat 4 sachets met elk 100 gram chocolade fondant. Deze chocolade is heel gebruiksvriendelijk, je kunt de zakjes opwarmen in de magnetron. De Jacques Dessert Callets gemakkelijk en snel te gebruiken in verschillende recepten en gerechten.

Binnenkort deel ik nog een leuke toepassing met de Jacques Dessert Callets op social media!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *