1# Door de brievenbus


Ondanks dat ik probeer af te vallen mag ik van mijzelf af en toe best iets eten wat minder gezond is. Toen ik een brownie mocht uitkiezen was de keuze ook niet moeilijk want op het moment ben ik helemaal verzot op brownies én stroopwafels. Mijn keuze viel dan ook op Brownie Dutch Delight. Naast de brownie ontving ik ook Chocolade Salami. Ben je net zo benieuwd als ik was?


Zoals ik zei viel mijn keuze op Brownie Dutch Delight vanwege de stroopwafels. De keuze was voor mij niet moeilijk omdat ik momenteel echt verzot ben op stroopwafels maar er zijn zoveel meer lekkere variaties die ik graag nog eens uit zou proberen! Wat dacht je van Brownie Oreo Obsession of Brownie Kitkat Crunchy? Klinkt goed, al zeg ik het zelf.

Je ontvangt een plak van 500 gram zodat je zelf kunt bepalen hoe groot de stukken worden. Zelf heb ik er 9 kleine stukken van gesneden. Voor deze plak betaal je €14,95.

Toen ik het eerste stuk van de brownie op had kon ik er niet meer van afblijven. Zo ontzettend lekker! De buitenkant is krokant en de binnenkant is smeuiig, precies zoals ik het lekker vind. Ook is de brownie luchtig en vol van smaak. Niet bitter maar ook niet te zoet. Daarnaast is de stroopwafel in perfecte mate aanwezig. Echt waar, dit is zo’n mega lekkere brownie!


Chocolade Salami, ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Door de combinatie van de naam en hoe het product eruit ziet was ik niet erg enthousiast om dit te gaan proeven. Echter moet ik zeggen dat de Chocolade Salami mij echt verbaasd heeft.

Je ontvangt twee rollen chocolade salami van 250 gram. Ook hiervoor betaal je €14,95. De Salami is 7-10 dagen houdbaar buiten de koelkast en 16-21 dagen binnen de koelkast. Er wordt aangeraden om de Chocolade Salami een beetje op kamertemperatuur te laten komen voordat je deze snijdt en dit kan ik bevestigen. Anders is hij wat moeilijker door te snijden.

Toen ik de Chocolade Salami voor het eerst zag twijfelde ik hierover maar het is écht chocolade! Ik moet toegeven dat ik het product er niet heel aantrekkelijk uit vind zien maar het is erg lekker. Wel is de suiker erg aanwezig, hier moet je van houden. De Salami is een echte chocolade- en suikerbom en ontzettend geschikt voor feestjes doordat je de rol in plakjes kan snijden.

Eerst wil ik even melden dat de producten ontzettend goed verpakt worden. Het lekkers wordt ingepakt in doorzichtige folie met een leuk kaartje en roze lint. Dit ziet er ontzettend vrolijk uit! Daarnaast wordt het verzonden in goed passende dozen zodat er niks zal gebeuren met je bestelling.

Zoet Per Post is een ontzettend leuke webshop met heerlijke producten wanneer je iemand anders of jezelf iets lekkers (per post) kado wilt doen. Daarnaast kun je ook terecht bij Zoet Per post als je lekkers zoekt voor bijvoorbeeld een verjaardag want naast brownies en Chocolade Salami hebben ze ook cupcakes die er verrukkelijk uit zien!

Wat voor brownie eet jij het liefst?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *