LUSH SEX BOMB


Ik kan flink genieten van een warm bad met een bruisbal van Lush. De producten zijn handgemaakt en niet getest op dieren. Daarnaast streeft Lush naar het motto: ‘Hoe verser hoe beter’. Inmiddels is Lush al jaren een begrip wanneer het om verzorgingsproducten gaat en ook ik word erg blij van de heerlijk geurende winkels.

Af en toe krijg ik een bath bomb kado van mijn vriend [ lucky me! ] en ook laatst was dit weer het geval. Van zo’n kadootje wordt menig vrouw ontzettend blij, toch? Ik in ieder geval wel! We hebben samen aan alle bath bombs geroken en gesnoven en kwamen voor dit keer [ weer ] uit bij Sex Bomb. Je leest het goed, deze bath bomb heb ik al eens eerder gehad. Dat belooft dus veel goeds…

Wij hebben ditmaal weer gekozen voor Sex Bomb omdat de geur van deze bruisbal ons het meest aanspreekt. Het product geeft een sterke geur af maar dit is niet storend. Zelf vind ik dit héérlijk want de geur is bloemig, zoet en rustgevend. Sex Bomb bevat Jasmijn – ‘bloemig en verleidelijk’, Ylang Ylang – ‘zoet, sterk en bloemig’ en Scharlei – ‘kalmerend, sensueel en verzachtend’.

Waarschijnlijk heb je het al gezien, maar naast dat deze bath bomb ontzettend lekker ruikt is hij ook prachtig en erg fotogeniek! Sex Bomb is opgebouw uit een roze basis met paars en op de bovenkant een mooie bloem. Wanneer het product oplost in water laat hij een mooie roze kleur achter. Nadat de bath bomb is opgelost blijft het roosje op het water drijven maar ook deze lost na verloop van tijd vanzelf op.

Sex Bomb zit al langere tijd in het assortiment en deze bruisbal is dan ook één van de bekendere bath bombs van Lush. Sex Bomb weegt 200 gram en kost €4,95.

Ik heb weer ontzettend genoten van dit mooie product. Sex bomb is echt mijn favoriete bath bomb van Lush en zal ik dus ook zeker een derde keer gebruiken.

Voor welk product ga jij naar Lush?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *