THE EXPERIMENTER VAN LUSH

Alweer een tijdje geleden kocht ik deze bath bomb. Ik ben er ontzettend nieuwsgierig naar geworden vanwege de vele kleuren en mooie glitters. Ben ik er nog steeds enthousiast over?

The Experimenter weegt 180 gram en kost €5,95. Het is dan ook een van de duurdere bath bombs die verkrijgbaar zijn bij Lush. Toch was ik erg nieuwsgierig en nam hem mee!  Vjoor een lekker bad mag je soms best wat uitgeven, toch?

The Experimenter bevat een diepe geur en ook vanille is duidelijk aanwezig. You’ll HATE or you’ll LOVE it. Zelf vind ik deze geur ontzettend lekker! Naast dat hij er geweldig uitziet en ook zo ruikt, zit er ook knettersuiker in verwerkt. Deze bath bomb maakt geluid. Ja, geluid!

De bath bomb bevat blauw, roze, paars, wit en geel. Wanneer je The Experimenter in bad doet gaat deze bruisen en komen de kleuren vrij. Dit ziet er echt waanzinnig gaaf uit! Wanneer de bath bomb opgelost is blijft er een blauw groenige kleur over.

Wat is jouw favoriete bath bomb van Lush?

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

    1. Nee hoor, gelukkig niet! Ik moet wel zeggen dat ik me herinner dat ik me vroeger een keer ingesmeerd heb met een bruisbal en toen bleef ik wel een tijdje roze… dat is dus niet zo slim. Haha. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *