LOVESPA

Hoe vrolijk zien deze producten eruit?! Ik wordt echt ontzettend vrolijk van de mooie vormgeving en felle kleuren. Mocht je meer willen weten over deze producten, lees dan zeker verder! Ik ga je namelijk meer vertellen over ‘Lovespa’.

Zoals ik al zei, de producten zien er echt ontzettend leuk uit! Door de vrolijke verpakking zijn deze verzorgingsproducten ook geschikt als kadootje en zal het ook leuk staan in de badkamer. De nieuwe producten uit de lijn ‘Lovespa’ zijn een shower gel, body scrub en body butter. Elk van deze producten is in meerdere geuren verkrijgbaar. Zo is er shower gel met de geur ‘Hammam’, maar ook een body scrub.


Shower gel – ‘Hammam’
De shower gel zit in een vrij basic tube, maar mét de leuke en vrolijke vormgeving. De tube bevat 200 ml shower gel met een verfrissende geur van eucalyptus die subtiel blijft hangen na gebruik. Ik ben echt fan van deze perfecte ‘Hammam’-geur!

Body scrub – ‘Honey’
De body scrub bevat een prettige korrel is fijn in gebruik bij het verwijderen van dode huidcellen. Mijn huid voelt na gebruik schoon, maar óók zacht aan. De geur ‘Honey’ is fris, zoet en bevat een warm accent. Een heerlijk neutrale geur voor iedereen! De body scrub komt in een handige en leuke pot met draaideksel en bevat 250 gram scrub.

Body butter – ‘Coconut’
Ik raad je aan om na het gebruik van een scrub jouw huid extra te verzorgen met een body butter, zelf vind ik dit ook erg fijn! ‘Coconut’ is een geur waar je van moet houden. Velen doen dat niet, maar ik wel! Deze body butter is dik en stevig en bevat een lekker romige ‘Coconut’-geur. Ondanks dat de body butter dik is trekt hij verrassend snel in!

De producten van ‘Lovespa’ zijn verkrijgbaar bij Action – tot €1,99

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *