MARQUEE VAN CRAFT SENSATIONS

Nu het weer minder wordt en het sneller donker is vind ik het heerlijk om, met een kopje thee, achter mijn bureau aan de knutsel te gaan. Vandaag deel ik een project dat leuk is voor iedereen, jong en oud. Ik ben namelijk aan de slag gegaan met een Marquee!

Mocht je je afvragen wat een Marquee is, dit is een kartonnen figuur met led-lampjes. Craft Sensations heeft een aantal ontzettend leuke Marquee’s uitgebracht in winters thema. Er is een ‘kerstboom’, ‘ster’, en een ‘sneeuwvlok’. Zoals je hierboven kunt zien ben ik aan de slag gegaan met de ‘sneeuwvlok’.

Een Marquee is dus een kartonnen figuur met ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt enkel de lampjes bevestigen en hem verder wit laten, maar je kunt natuurlijk je creativiteit helemaal los laten gaan op het figuur. Verf, decopatch, mozaïek, papier. Noem het maar op! Ik denk dan ook dat de Marquee door de verschillende mogelijkheden een ontzettend leuk knutselproject is voor iedereen, dat zich ook goed leent voor (kinder)feestjes en als interieuritem!


Zelf leek het mij wel leuk om de sneeuwvlok wat meer aan te kleden. Dit heb ik dan ook gedaan, met verschillende producten. Ik gebruikte papier uit het ‘Merry Christmas’-blok van Craft Sensations, een rolletje washi tape en een engeltje van klei. Om de Marquee wat warmer en winters te laten ogen heb ik een roze bolletjes lint langs de randen bevestigd en een stukje [ uit elkaar getrokken ] gaasverband toegevoegd. Zilveren glitters maken het geheel helemaal af!

Al met al een ontzettend leuk projectje! Zelf vind ik het erg tof om creatief aan de slag te gaan en daarna een item te hebben wat ook gezellig staat in mijn kamer. Dat het een winters stuk is, vind ik helemaal top!

Het papierblok en Marquee van Craft Sensations zijn momenteel verkrijgbaar bij Action – tot €2,89

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *