SPLAT TANDPASTA


Alweer een langere tijd geleden zag ik de Specials van Splat Nederland voorbij komen op Facebook. De interessante namen en smaken wekte mijn interesse en hebben mij enorm nieuwsgierig gemaakt. Ik heb drie verschillende smaken die ik ga reviewen, namelijk: ‘Nordic Berries’, ‘Chili’ en ‘Love’.

De ‘Special’-collectie van Splat Nederland bestaat uit maar liefst 12 verschillende smaken! Zo is er bijvoorbeeld ‘Ginger’, ‘Blackwood’ en ‘Magnolia’. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de andere tandpasta’s dan kun je die hier vinden. Zelf heb ik dus drie verschillende pasta’s uit de collectie die ik uitgeprobeerd heb.

Chili – Whitening Toothpaste
De eerste smaak is ook meteen de smaak waar ik het meest benieuwd naar was. Wat kun je eigenlijk verwachten bij een tandpasta met de naam ‘Chili’? Dat wist ook ik niet zo goed. Het is een tandpasta die voor wittere tanden zou zorgen. Ik moet zeggen dat ik daar weinig over kan zeggen omdat ik de pasta nog niet lang ik gebruik heb en daar eerlijk gezegd ook nooit zo op let. Wel kan ik je zeggen dat de naam ‘Chili’ staat voor een wat hetere, frisse tandpasta. Ook wel ‘hot mint’.

Nordic Berries – Strengthening Toothpaste
Deze tandpasta is ontwikkeld voor mensen die hun tanden belangrijk vinden. De pasta zou versterkende effecten hebben. ‘Nordic Berries’ is een meer fruitige tandpasta die wél fijn verfrissend is. Mocht je fruitig wel kunnen waarderen, dan is deze tandpasta echt iets voor jou!

Love – Whitening Toothpaste
Ook ‘Love’ is een tandpasta die zou zorgen voor wittere tanden, hier hetzelfde verhaal. Toen ik de pasta op mijn tandenborstel deed werd ik wat minder enthousiast. De pasta is transparant rood / roze en lijkt wel gemaakt van vloeibaar gummy-snoep. Toch stelt ‘Love’ mij niet teleur. De pasta is zoet, smaakt naar kindertandpasta waar ik vroeger dol op was maar geeft mijn gebit toch een schoon én fris gevoel! ‘Specially for those who love’.

Zou jij graag eens een andere smaak tandpasta proberen of blijf je liever trouw aan een neutrale, basic pasta?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *