Granola van Rude Health

Rude Health Granola Albert Heijn Coconut & chia
’s Ochtends ontbijt ik met yoghurt. Tijdens mijn zoektocht naar een fijne toevoeging aan de dagelijkse yoghurt kwam ik de producten van Rude Health tegen. In dit artikel deel ik dan ook meer over twee verschillende varianten granola uit het assortiment.

Over Rude Health

Voor haar producten gebruikt Rude Health enkel natuurlijke ingrediënten. De producten bevatten géén geraffineerde suikers en toevoegingen. Ook is er géén sprake van genetische modificatie, een techniek die eigenschappen van planten, bacteriën en gisten doet veranderen. In de producten van Rude Health vindt je enkel pure ingrediënten! Dat is nog eens fijn.

Granola – Cacao & Vanilla

havervlokken, speltvlokken, gerstvlokken, ongeraffineerde rietsuiker, zonnebloemolie, kokosvlokken, amandelen, pompoenzaden, honing (4%), cacao nibs (3%), vanille (0,1).

Als eerste maakte ik kennis met variant Cacao & Vanille. Deze bevat cacao nibs, een product met een sterke en scherpe smaak. Rude Health vertelt: ‘Cacao Nibs is chocolade in zijn puurste vorm. Dit is hoe de Azteken vroeger chocolade aten. … De Azteken maakte geen gebruik van suiker, maar gebruikte vanille voor zijn zoetere smaak.’

De Cacao nibs in combinatie met vanille zorgen voor een fantastisch smaakcontrast! Ik vind deze granola erg lekker, vooral met halfvolle yoghurt. Dit is een heerlijke start van de dag.

Ik ben erg verrast door de granola. Dit vind ik erg lekker voor de afwisseling, maar ik blijf ook zeker gewone havermout kopen. Dit doe ik namelijk ook vaak door mijn yoghurt.

Rude Health Granola kokos & Chia

Granola – Coconut & Chia 

Havervlokken, kokosvlokken (20%), kokosbloesemsuiker, speltvlokken, honing, kokos chips (4%), dadelstroop, chiazaden (2%).

De tweede variant bevat kokos en chia. Chia is een echte superfood! Coconut & Chia is een lekkere granola met een heerlijke smaak. Deze is vooral favoriet in combinatie met bosvruchtenyoghurt, dat vind ik echt heel lekker! De haver smaakt goed met deze yoghurt. Ook de natuurlijke kokossmaak vind ik fantastisch! Deze geeft een heerlijk subtiel tropisch accent aan mijn ontbijt. Deze granola is mijn favoriet!

De producten van Rude Health zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Stach Food, Marqt, Holland & Barrett, Organic, Odin en Natuurwinkel.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *