WISDOM OF INDIA – BODY GEL IN OIL


Wisdom of India is een nieuwe geurenlijn uit de collectie Spa Secrets van Kruidvat. Betaalbare verzorgingsproducten mét luxe uitstraling, dat is zeker waar! De nieuwe lijn, die is verrijkt met witte lotus en sesam olie, bestaat uit 5 producten!

Spa Secrets
Spa Secrets is een collectie waarmee Kruidvat schoonheidsrituelen van over de hele wereld naar jouw badkamer brengt. De collectie bestaat uit betaalbare verzorgingsproducten in verschillende geuren, kleuren én met verschillende rituelen.

Na toevoeging van de geurenlijn ‘Wisdom of India’ bestaat Spa Secrets nu uit 4 verschillende collecties: ‘Miracles of Bali’ [ kokos en fragnipani ], ‘Treasures of Morocco’ [ roos en arganolie ], ‘Magic of Brazil’ [ maracuja en acaïbes ] en uiteraard ‘Wisdom of India’ [ witte lotus en sesam olie ].

Wisdom of India
Wisdom of India is dé nieuwste geurenlijn in de collectie van Spa Secrets. De producten zijn verrijkt met witte lotus en sesam olie, het ruikt echt fantastisch! De geur is subtiel, warm, ontspannend en vooral erg magisch.

Ook de verpakking is weer ontzettend tof. ‘Wisdom of India’ heeft de herkenbare vormgeving van Spa Secrets met een frisse en ontspannend ogende minty-kleur.

Mocht deze geur jou aanspreken, dan heb ik goed nieuws. De collectie bestaat namelijk uit 5 producten waarmee jij de fijne geur van ‘Wisdom of India’ mee naar je badkamer kunt halen:

  • Spa Secrets ‘Wisdom of India’ Shower Milk 250 ml €2,99
  • Spa Secrets ‘Wisdom of India’ Shower Foam 200 ml €3,99
  • Spa Secrets ‘Wisdom of India’ Rice Body Scrub 200 ml €3,99
  • Spa Secrets ‘Wisdom of India’ Bodymilk spray 190 ml €3,99
  • Spa Secrets ‘Wisdom of India’ Body Gel-in-Oil 250 ml €4,99

Body Gel-in-Oil
Zelf heb ik inmiddels de Body Gel-in-Oil uit de geurenlijn ‘Wisdom of India’ tot mijn bezit. Het product komt in een pot en bevat 250 ml. De Body Gel-in-Oil is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99.

Zoals je leest is het een Body Gel-in-Oil en geen reguliere body butter of crème. De Body Gel-in-Oil bevat een unieke textuur waarbij de frisheid van gel gecombineerd wordt met de verzorgende eigenschappen van een crème. De unieke textuur zorgt ervoor dat het product snel door de huid wordt opgenomen en intrekt.

Ik ben fan! De Body Gel-in-Oil geeft een fris gevoel bij het aanbrengen, verzorgt direct en trekt snel in. Het product laat een fijn, zacht laagje achter op mijn huid waardoor deze nog lang verzorgd aanvoelt én lekker ruikt.

De fijne, betaalbare verzorgingsproducten van Spa Secrets – ‘Wisdom of India’ zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Ben jij bekend met Spa Secrets? Wat is jouw favoriete geurenlijn?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *