BADPRODUCTEN VAN BODY & SOAP

Ja ja, nu weten jullie het wel. Misschien zijn jullie het nu wel zat, maar ik blijf mijn liefde voor bad- en andere verzorgingsproducten gewoon delen. ‘Cause I luf it! Vandaag laat ik je een aantal producten zien uit het brede assortiment van Body & Soap.

Body & Soap
Deze webshop heeft een ruime keuze uit fijne bad-, douche- en verzorgingsproducten. Badparels, badkaviaar en badzout. Het is allemaal verkrijgbaar bij Body & Soap. Daarnaast bevat het assortiment veel producten van Bomb Cosmetics. Een wat bekender en ontzettend leuk merk als het gaat om bath bombs en andere luxe badproducten.

Greep uit het assortiment
Ik heb een aantal verschillende producten mogen ontvangen die ik je graag laat zien. Een mooie weergave van wat je zoal bij Body & Soap kunt bestellen. Ik waarschuw je vast, je wilt alles hebben!

Het assortiment bevat meer dan 50 soorten badparels in verschillende geuren, vormen en kleuren! Naast geuren die wat meer basic zijn zoals ‘roos’ en ‘lavendel’ is er ook keus uit vernieuwende geuren zoals ‘marshmallow’. Heb je geen bad? Gebruik dan één badparel in een voetenbad voor heerlijk zachte en verzorgde voeten.

Een flinke glitterbom is deze dit product van Treets zeker. De bruisbal bevat een swirl met een flinke dosis glitter en een subtiele geur waarmee je heerlijk kunt ontspannen in een warm bad.

Deze bath creamer van Bomb Cosmetics lijkt op een kleine bruisbal. Hij is ontzettend schattig, klein en heel lieflijk versierd met mooie bloemetjes. Het product bevat een sensuele geur met tonen van musk en is vochtinbrengend. De bath creamer bevat namelijk een flinke dosis olie die zorgt voor een hele zachte huid.

Hoe mooi is deze bath mallow? Ziet ‘ie er niet uit om op te eten? Ik vind van wel hoor, maar ik denk dat dat toch niet zo’n goed idee is. Deze luxe bruiser dat lijkt op een cakeje is van Bomb cosmetics. Het meenemen van dit product in bad zorgt voor een fijn moment van ontspanning met geuren van lavendel en musk.

Een badproduct voor kleine én grote prinsessen. Want wie wordt hier nou niet vrolijk van? De bath blaster bevat een flinke dosis roze en zorgt ervoor dat jij je, omringd door rozige geuren, écht even een prinses kunt voelen. Om het compleet te maken is de badbruisbal versierd met een kroontje. Genieten!

Van welke producten in bad geniet jij het meest? Badschuim, olie, een bath bomb of toch iets anders?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *