REVIEW MILLY PIE + WIN (gesloten)

Ben jij een echte structuurjunkie of hoop je dit jaar middels plannen wat meer structuur in je leven te brengen? Kortgeleden heeft Milly Pie drie nieuwe varianten op haar planners uitgebracht, waarvan ik er twee mocht ontvangen. Éen om te reviewen en één om weg te geven. Lees dus zeker even verder als jij nog op zoek bent naar dé perfecte planner!

Over Milly Pie

De planners van Milly Pie zijn bedacht en ontworpen door Annegien en Catalijn. Zij zijn full time moeders, full time onderneemsters en full time levensgenieters. Wie zijn passies goed plant kan volgends de tweelingzussen het maximale uit het leven halen. En daar ben ik het helemaal mee eens!

Milly Pie is meer dan een planner. Je kunt je hoofd leeg maken met de Milly Pie, hier is hij ook voor ontworpen. Door middel van een fijn, motiverend en inspirerend plansysteem breng je structuur en ruimte in je leven om de dingen te doen die je energie geven.

De inhoud

De Milly Pie heeft een fijne opbouw met een ruime inhoud die jou motiveert, inspireert en houvast geeft in het drukke leven.

Maak een start!

In het begin van de planner vind je ‘Me & My Mission’. Een hulpmiddel om je doelen te bereiken. Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd waarvoor je de Milly Pie wilt gaan gebruiken, waar je enthousiast van wordt en waar je over 12 maanden wilt zijn. ‘Me & My Mission’ laat je echt even goed nadenken wie je bent, wat je doet en waar je uiteindelijk wilt zijn. Met een kritisch oog naar jezelf en je dromen kijken zorgt ervoor dat je een idee krijgt van hoe je met de planner wilt gaan werken.

Na het jaaroverzicht volgt ruimte voor het maken van een klein moodboard. Door het maken van een moodboard visualiseer je je dromen. Motiverend!

Maand- en weekplanning

De planner is niet gebonden aan data, deze kun je zelf invullen. Hierdoor kun je elk uur starten met het gebruik van de Milly Pie. Geen excuses dus om een start te maken met het creëren van rust in je hoofd! Elke maand start met een inspirerende en motiverende quote of tekst die je misschien wel aan het denken zet. Daarna begin je met het invullen van een drietal pagina’s met lijstjes. Hier schrijf je je taken voor deze maand op, vul je je ‘My must DOO list of the month’ en de ‘My must DOO list of the week’ in. Daarnaast schrijf je de dingen op die je élke dag moet doen, bijvoorbeeld 2 liter water drinken.

Daarna ga je van start met het invullen van je week, welk op maandag begint. Er is per week een kleine ruimte om je focus van die specifieke week in te vullen. Denk hierbij aan een belangrijke [school]opdracht, nee durven te zeggen of de tijd nemen om iets te doen wat jijzelf heel leuk vindt! Daarnaast is je dag verdeeld in taken [schoonmaken, opdracht afmaken] , afspraken [een meeting, etentje met vriendinnen] en ‘To Do Privé’.

En meer

Tussen de maanden door vind je een aantal ‘braindumps’ waarmee je middels 4 stappen even je hoofd leegmaakt. Ontzettend fijn als je ergens even geen raad mee weet! Daarnaast blik je met de Milly Pie regelmatig terug op een maand, welke dingen heb je bijvoorbeeld goed aangepakt? Aan het einde van de Milly Pie vind je nog een aantal fijne lijstjes. Zo is er ruimte voor het noteren van dingen die je wilt kopen, Sint & Santa Stuff, dingen waar je trots op bent, notities en meer!

Conclusie

Al met al is de Milly Pie een fantastisch product! Het is meer dan een planner, een goede vriendin die er altijd voor je is en ondersteuning, structuur en houvast biedt waar nodig. Naast dat de inhoud ontzettend fijn werkt is de Milly Pie mooi vormgegeven! Ze is mooi, vrolijk en kleurrijk maar de focus blijft waar hij moet zijn, deze balans is erg knap gevonden. Wel is de planner een beetje groot. In je hand- of schooltas zal ik niet aanraden, maar voor gebruik bij een kantoorbaan of op je bureau thuis kan ik hem zeker aanraden!

WIN!

Ook jij kunt aan de slag met Milly Pie! Ik mag namelijk één ‘Milly Pink Lady’ weggeven onder mijn lezers. Is dat niet ontzettend leuk? Om kans te maken vraag ik je om in een reactie te laten weten waarom jij de Milly Pie nodig hebt in je leven!

Om extra kans te maken mag je de Facebookpagina van A lot like LOT. liken en A lot like LOT. op Instagram  volgen.

Deze winactie is open t/m 14 januari. Alleen voor adressen binnen Nederland.

Wat wil jij over 12 maanden bereikt hebben?

-review + winactie-

Misschien vind je dit ook interessant

23 reacties

 1. Oehhh een beetje meer structuur in de eeuwige chaos van het gezin werk, hobby’s en sporten, speelafspraakjes verjaardagen, visites zou hier heel erg welkom zijn!

 2. Oh, die zou ideaal zijn voor een chaoot als ik haha. Nu mijn dochtertje naar de peuterspeelzaal gaat komen er nog meer dingen om te ‘onthouden’. Ook krijg ik regelmatig opdrachtjes om te maken voor CreaJasmijn. Ideaal om dan hierin alles bij te houden! Ik ga duimen..

 3. Hij is GEWELDIG!Niet alleen om alle afspraken in order te hebben maar ook om motivatie te krijgen.Ik would hem zelfs kopen maar ja…er is altijd wat…Hij krijgt een ereplek in mijn tas..en mijn leven.

 4. Ik zou graag de milly pie planner voor mijn dochter winnen. Die had het laatst over journaling/mapping/planning. Als ik je uitgebreide omschrijving lees, is dit boekje ideaal voor haar!

 5. Je beschrijft hem zo leuk dat ik bijna geloof dat zelfs ik orde in de chaos kan krijgen! Een van mn plannen is simplify your life dit jaar … zou dit kunnen helpen?

 6. Ik heb zelf al een MillyPie maar ik zou m graag voor mn schoonzusje willen winnen! Ze gaan dit jaar van Alkmaar naar Landgraaf verhuizen en dat vergt natuurlijk een strakke planning! Ik denk dat ze de MillyPie daar goed bij zou kunnen gebruiken.

 7. Heel gaaf ! Ik hou van plannen en lijstjes. Dat is ook wel nodig om ons gezin. Ik heb nu een los schrift waar ik alles in bij hou maar zo alles in 1 lijkt me ideaal

 8. ik wil er wel een winnen om weg te geven aan mijn lieve moeder/oma/oppas. Heb er zelf een besteld en wacht vol spanning op de post.
  #iedereenheeftvakantienodigmaarmillypiewaaromnetnu?

 9. Zou hem heel graag willen gebruiken met een kind op de basisschool en op voortgezet en zelf ook beginnende aan een studie en het verlenen van mantelzorg met daarnaast onze sporten en vrijwilligers werk is mijn, ons leven één chaos dus wat orde in deze wereld zou heel fijn zijn.

 10. Super gaaf en heel handig! Dat zou wel heel goed uitkomen, want ik ben bezig om binnenkort wat voor mezelf op te starten om vanuit huis te werken!
  Over 12 maanden wil ik bereiken dat ik na heel lang geen werk (doordat ik beperkt ben ivm gezondheid) weer werk! Maar dan niet voor een werkgever maar voor mezelf vanuit huis, zodat het op mijn eigen tempo kan en zo veel als mijn gezondheid toelaat! Dat ik dus eindelijk weer wat om handen heb en waar ik ook voldoening uit kan halen! Dus het zal zoeken worden naar een balans en kan daarbij zeker een goede planner met handige tips en extra’s gebruiken!

 11. Ik denk dat vrijwel iedereen zijn / haar voordeel kan doen met een planner als deze. Voor mij extra interessant omdat mijn leven een totale chaos is. Ik heb een zakagenda en een kalender en ik probeer beide wekelijks te synchroniseren. Maar het loopt regelmatig fout. Of een Milly Pie er voor kan zorgen dat ik nooit meer een afspraak mis of een voornemen vergeet, betwijfel ik. Maar ik denk wel dat ik meer overzicht kan creëren. Alle kleine beetjes helpen.

 12. Ja! Ik zou zo graag structuur willen maar gaat altijd mis.. de combi gezin, studie met stages en werk is ook een hele organisatie. Hopelijk kan de milly pie rust geven in mijn hoofd zodat ik dit jaar kan afstuderen.

 13. Oh dit zou een geweldig item voor mij zijn, zo druk met alles wat ik altijd graag wil doen, en hierin kan ik natuurlijk ook heel erg veel van mijn creativiteit kwijt. Dus ja ja ja ja ik loot ontzettend graag mee

 14. ik ben de meest chaotische mens ter wereld vrees ik… Papieren vind ik meestal na weken pas terug, mijn mailbox heeft een hoop mapjes om te sorteren maar vergeet dat dan up to date te houden. Gelukkig vind ik nog orde in de chaos 🙂 Maar als dit mij zou kunnen helpen is het wel het ultieme bewijs van het nut ervan !

 15. Super handig, dit zou mij helpen om weer een beetje structuur in mijn leven te brengen. Ik zit momenteel nog steeds zonder werk en zou hier graag verandering in brengen en starten met een studie.
  Ik maak graag kans op deze gave planner.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

 16. Omdat ik jaloers ben op mijn vriendin die ik ‘mijn’ Milly Pie heb gegeven omdat zij hem beter kon gebruiken met een nieuwe studie, man en kindje en ik nu erachter kom dat ik hem eigenlijk heel goed kan gebruiken om eindelijk wat orde in de chaos te scheppen. Ik loop een beetje vast met al mijn verschillende notitieboekjes/blaadjes etc. Hetgeen ik zoek is bijna altijd kwijt en het wordt tijd om iets anders uit te proberen. Mijn vriendin is er erg blij mee dus… ik maak heel graag kans op zo’n geweldige Milly Pie zodat ik het zelf ook kan ervaren 🙂
  Ik volg ook op instagram en facebook.

 17. Ik zou deze heel goed kunnen gebruiken! Na 7 jaar thuis blijf mama,start ik 2 februari met een nieuwe hbo studie en een baan. Super leuk maar ook 3 kinderen die naar school gaan, spelen en sporten moet allemaal goed op elkaar afgestemd worden. En ook mijn man heeft nog wat aandacht nodig haha. En ik denk dat deze mooie millypie mijn rechterhand worden om alles goed te laten verlopen!

 18. Ik ben gek op plannen, lijstjes, organiseren en ga zo maar door. Ik heb nu overal in huis lijstjes hangen of liggen, goed om dit te organiseren in een mooie Milly Pie!

 19. Zo leuk en erg handig omdat ik altijd afspraken vergeet en alles flink van te voren moet plannen dus is het noteren met pen op papier in een planner waarin er genoeg schrijfruimte is en alles per dag genoteerd kan worden erg handig….
  Ik moet nl. al mijn afspraken aan specialisten noteren maar ook voor mijn medicijnen, afspraken met vriendinnen etc…..
  Dus voor het hele jaar…
  Het handige van deze planner is dat men het zelf kan opleuken door stickers, een nieuwe vulling er per jaar in kan er jaar kalenders bij zitten etc….
  Ik ken de webshop waar dit te koop is…..
  Omdat ik een blog volg waar pasgeleden een post was hierover.
  Dus had ik allang gekeken in de webshop…..

  Instagr.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 20. Hoihoi,

  Het lijkt me een super planner om me even terug op de been te helpen. 2017 heeft ervoor gezorgd dat alles helemaal door elkaar liep. Ik heb een flink doel dot jaar, in 12 maanden wil ik:
  – al mijn EC’s (studiepunten) bij elkaar verzameld hebben
  – mijn 1e stage van 10 weken achter de rug hebben
  – in een mooi huisje wonen samen met mijn vriend
  – mijn blog goed lopende te hebben.

  Genoeg werk dus. Ik kan alle beetjes hulp gebruiken om deze doelen te behalen!

  Dikke kus
  Rianne

 21. Waaah superleuk! Lijkt me heel fijn om rust in mn hoofd te kunnen creëren hiermee. Zo veelzijdig en legt ook weer de nadruk op verschillende doelen op verschillende niveau’s wat ik zeker zou kunnen gebruiken!

 22. Ik zou heel graag een Milly Pie willen om mijn nieuwe start samen met mijn kinderen (nieuwe woning en nieuwe baan) in bij te kunnen houden.

 23. Gaaf hoor… Op je zelf wonen en een toffe winactie uit mogen delen. Graag zou ik deze agenda willen winnen voor op mijn werk. Samen met mijn collega’s dragen wij zorg voor mensen met dementie. Al deze 12 mensen hebben hun eigen doen en laten waar wij op inspelen. Na een toffe review van me zusje wil ik ook een poging wagen voor deze handy thing op mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *