GIRLBOSS STUFF VAN BY BIRD.


By Bird is het roze met gouden bedrijf van Berdien Renes aka Bird. Al meerdere jaren heeft Berdien de ziekte van Lyme, maar dit heeft zij inmiddels geaccepteerd. Toen ze erachter kwam dat het wel degelijk mogelijk is om iets te ondernemen vanuit haar situatie is ze begonnen met ByBird.nl. Het assortiment bestaat uit allemaal geniale #girlboss spulletjes! Ik volg deze toffe webshop al een tijd op Instagram en heb laatst een aantal leuke items besteld.

Hierboven zag je al wat leuks, namelijk het ontzettend toffe #girlboss notitieblok. Dit is een vrij basic [maar ontzettend leuk & handig!] notitieblok en deze heeft dan ook een mooi plekje op mijn bureau gekregen. Het blokje kost €3,50.

Ook deze leuke schriften heb ik in gebruik genomen. Het zijn gelinieerde schriften met geweldig leuke quotes! De schriften kosten €2,95 per stuk. Zelf gebruik ik deze schriften voor het bijhouden van mijn uitgaven. Tja, ik shop nogal veel…

Ik vind mooie stationery zo tof. Deze potloden van Dreamkey kosten €4,95 en staan in een pennenbakje mooi te zijn op mijn bureau. ‘Write shit down’, jup!

Trouwens, even een weetje over mij. I LOVE GIFTWRAPPING. Een mooi ingepakt kadootje geven of krijgen is zo leuk! Hier zullen jullie nog wel een keer meer over lezen op mijn blog. Dus… ik bestelde ook een setje van 5 kadozakjes met hartjes voor €1,95 en een leuk rolletje washi tape met gouden hartjes voor €2,95.

Als laatste bestelde ik nog twee kaarten. Hoe leuk is de tekst ‘Dress like you’re going to meet your ex today’ ?! Ik vind ‘m in ieder geval HILARISCH! De kaarten zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk.

Wat is jouw #girlboss MUSThave?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *