KAARTEN EN POSTER VAN KLEUR DESIGN

Ik werd ontzettend blij toen ik een leuk pakketje ontving van¬†Kleur Design. Zij verkopen vrolijke postkaarten en nog meer leuks! Ook is er nu een paascollectie verkrijgbaar. Kijk zeker even mee ūüėČ.

Ik ontving bovenstaande¬†A4 poster¬†met een leuke print van hangplanten. Momenteel ondergaat mijn kamer een make-over [later meer] en deze poster past echt perfect bij de nieuwe stijl. De poster kost ‚ā¨4,95.

Zoals je al las heeft Kleur Design nu ook een kleine paascollectie. Ontzettend leuk! Deze collectie bestaat uit drie kaarten die tevens verkrijgbaar zijn als poster.

Ik vind de teksten erg leuk en ook de kleuren zijn goed gekozen. ‘I believe in chocolate for breakfast.’¬†YES! Helemaal waar als je het mij vraagt.

Als laatste ontving ik nog deze twee kaarten. Zijn ze niet hartstikke schattig? Alle kaarten zijn verkrijgbaar voor ‚ā¨1,50 per stuk.

Welke kaart is jouw favoriet?

 

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *