Secret Potion by Christina Aguilera

Action Christina Aguilera Parfum Secret Potion Budgettip
Alweer een aantal jaar terug kreeg ik een parfum van Christina Aguilera cadeau. Deze vond ik zo lekker dat ik besloot zelf nog een ander parfum van haar aan te schaffen. Inmiddels kocht ik alweer mijn derde geur, namelijk: Secret Potion.

De parfums van Christina Aguilera

Na aanschaf van mijn derde parfum is het wel duidelijk, de geuren van Christina Aguilera doen het goed bij mij. De parfums hebben een goede prijs kwaliteitverhouding. De geuren zijn ontzettend lekker én betaalbaar. Daarnaast zijn de flacons mooi vormgegeven en is het fijn dat de parfum momenteel makkelijk verkrijgbaar is, bij Action! Ik wordt gewoon heel blij van deze fijne geuren.

Action Christina Aguilera Parfum Secret Potion BudgettipRed Sin / Secret Potion / By Night

Secret Potion by Christina Aguilera

De flacon is mooi ontworpen, net zoals de andere flacons van dit merk. De curves van de flacon maken het vrouwelijk maar verder heeft deze ook een stoere uitstraling. De flacon komt samen met een chique accessoire, namelijk een zilveren charm met spiegeltje. Cute!

-Topnoten: limoen, passievrucht en mandarijn
-Hartnoten: jasmijn, lotus en Afrikaanse oranjebloem
-Basisnoten: amber, ebbenhout, muskus en tonkaboon

Het is een heerlijk, écht vrouwelijk en bloemig parfum. De geur is zoet en sexy. Secret Potion is een parfum dat ook erg geschikt voor in de avond. Naast dat het een heerlijke geur is blijft de parfum ook lekker lang hangen. Top!

Secret Potion is verkrijgbaar in 15ml / 30ml / 50ml en de reguliere prijzen liggen tussen €18 – €37. Echter is Secret Potion by Christina Aguilera tijdelijk verkrijgbaar bij Action voor €9,95. Leuke prijs toch?

Ben jij bekend met de parfums van Christina Aguilera?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *