MISS SPORTY – MY BFF LIPSTICK


Toen ik deze lipsticks zag was ik meteen nieuwsgierig! De verpakking van de lipsticks is ontzettend leuk. De transparante huls is vrolijk gekleurd en dit staat erg mooi met het zilver. Deze lipsticks zijn van Miss Sporty en hebben de naam My BFF gekregen! Gaat één van deze lipsticks My BFF worden?


De Miss Sporty My BFF collectie bestaat uit 10 kleuren waarvan ik er 3 laat zien, namelijk: 103 ‘My Joyful Nude’, 104 ‘My Delicate Nude’ en 105 ‘My Precious Nude’. Zoals ik al zei vind ik de verpakking ontzettend leuk. De gekleurde maar toch transparante verpakkingen zijn ontzettend vrolijk. De tint van de verpakking is bij elke lipstick nét iets anders en verraadt dus al een beetje wat voor kleur lipstick je kunt verwachten.

Wanneer ik de lipstick open komt er een zoete geur op me af. Zelf vind ik dit wel lekker maar ik ken genoeg mensen die hier niet van houden. Wanneer je de lipstick hebt aangebracht ruik je er trouwens niet zo veel meer van, dat is wel fijn! De lipsticks hebben een dunne vorm, ongeveer als een lippenbalsem. Door deze vorm kan ik het product preciezer aanbrengen en dat vind ik erg prettig.

Op deze foto zie je de My BFF lipsticks aangebracht op mijn lippen.
Links 104, rechtsboven 103 en rechtsonder 105.

De lipsticks geven een vrij subtiel pigment af maar dit is met meerdere applicaties goed op te bouwen. Toch vind ik het erg mooi, voor mij mag het wel subtiel! De lipstick voelt bij het aanbrengen net als een lippenbalsem zacht en verzorgend aan. De structuur is best romig. Helaas is het wel erg moeilijk om 103 ‘My Joyful Nude’ netjes aan te brengen. De kleur vlekt en trekt een beetje in de lijntjes. De andere lipsticks zijn gemakkelijk, mooi en egaal aan te brengen en zijn erg geschikt voor een dagelijkse look.

Ondanks dat het een glanzende lipstick met een zachte structuur is blijft hij best goed zitten. Natuurlijk slijt de lipstick sneller dan een matte variant maar je kunt zeker een hapje eten en een paar glazen drinken voordat de lipstick bijgewerkt hoeft te worden. Daarnaast slijt de lipstick redelijk egaal van je lippen.

De My BFF lipsticks kosten €2,99 per stuk. Dit is een goede prijs voor een fijne en leuke lipstick die geschikt is voor vrijwel alle gelegenheden.

Welke kleur vind jij mij het mooist staan?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *