HYDROGEL LIP MASK VAN ACTION


Eerder zag ik dit lip masker al voorbij komen op Instagram en ik wilde deze graag uit proberen. Ik ben al een aantal keer bij Action geweest maar ze hadden hem nog niet, tot nu. Uiteraard heb ik er één meegenomen en geprobeerd, inmiddels kan ik dus meer over vertellen!

De verpakking spreekt mij erg aan. De lippen zorgen samen met de kleuren, fuchsia & lichtroze, voor een erg leuke en girly uitstraling.

Wanneer je de verpakking open maakt zit er nog een plastic verpakking in. Als je deze ook opent dan kun je het masker eruit halen. Maak eerst je lippen schoon en plaats dan het masker op je lippen. Haal het laatste plastic velletje van het lip masker af en laat het masker 15-20 minuten zitten. Let op: je kunt nu niet praten.

De verpakking belooft dat het masker je lippen hydrateert en verzacht. Ik heb de gebruiksaanwijzing gevolgd en het masker getest. Bij deze kan ik je dan ook vertellen dat het masker inderdaad zijn beloftes waar maakt. Gedurende de tijd dat het masker op mijn lippen zat begon het een beetje te tintelen, maar dit vind ik niet storend. Na gebruik van het masker voelen mijn lippen zacht en verzorgd aan. Fijn!

Het Hydrogel Lip Mask is verkrijgbaar bij Action voor maar €0,59! Een hartstikke klein prijsje. Dit masker is trouwens ook leuk om bij een kadootje te doen om iemand te verwennen.

Heb jij al ooit een lip masker gebruikt?

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

  1. Wat grappig – nog niet eerder van gehoord! Wel vervelend dat je dan een tijd niet kan praten haha, maar het eindresultaat mag er zijn. Voor het prijsje hoef je het ook niet te laten dus zeker een keer proberen!

  2. Als ik heel eerlijk ben, ik heb nog nooit een lipmasker gebruikt, haha!
    Maar voor zo’n leuk prijsje, die ook nog eens doet waarvoor het bedoeld is, is het zeker een keer de moeite waard.
    Daarnaast zal mijn omgeving er ook blij mee zijn als ik mijn kwek even dicht hou.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *