DISCLAIMER.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van A lot like LOT. [AlotlikeLOT.nl]. Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met de disclaimer.

Alle artikelen die ik schrijf worden met evenveel liefde, aandacht en zorg geschreven. Toch kan het voorvallen dat gepubliceerde artikelen onjuistheden of onvolledigheden bevatten. Indien nodig zal de informatie aangepast worden, dit gebeurt enkel door de auteur zelf. Aan de inhoud van A lot like LOT. kunnen geen rechten worden ontleend.

Als blogger werk ik regelmatig samen met bedrijven. Wanneer ik een product ontvangen heb, een financiële vergoeding krijg voor het schrijven van een artikel of wanneer een artikel affiliate links bevat zal ik dit vermelden middels de volgende afbeelding: 

Wanneer er een artikel verschijnt op AlotlikeLOT.nl zal ik hierin altijd mijn eerlijke mening delen, ongeacht de wijze waarop een product of dienst is verkregen. Dit omdat ik het erg belangrijk vind om mijn eigen en eerlijke mening te delen en mijn lezers niet wil misleiden.