CHOCOLATE MILK SHEET MASK


Toen ik de kans kreeg om een masker te ontvangen van Little Wonderland kon het niet anders dan dat ik voor dit masker zou gaan. Een CHOCOLATE MILK sheet mask! Ik bedoel… wie wilt dat niet?

Little Wonderland verkoopt verschillende Koreaanse & Japanse cosmetica producten, waaronder heel veel sheet masks! Toen ik de Milk sheet masks van A’pieu zag hadden ze meteen mijn aandacht. Hoe leuk is die verpakking? En ja, als er ook een Chocolate Milk variant is dan is de keuze natuurlijk zo gemaakt.

Zoals ik al zei, de verpakking is echt leuk! De verpakking is geïnspireerd op een pak melk. Hoewel vrijwel de hele verpakking mat is, zijn de stukjes chocolade glanzend waardoor het lijkt alsof deze op de verpakking liggen. Ik vind deze verpakking echt geweldig! Maar, belooft het ook iets voor het masker zelf?

Nadat je het gezicht gereinigd hebt kun je het sheet masker aanbrengen. De bedoeling is dat je dit masker 15-20 minuten laat zitten en het dan verwijdert.

Toen ik de verpakking opende werd ik teleurgesteld. Ik had gedacht dat het masker ook écht naar chocolade zou ruiken, maar dit is helemaal niet het geval! Jammer. Toch ruikt het wel erg lekker, namelijk naar kokos en vanille. Het masker is extreem vochtig [ let op, het druipt ] en voelt zeer verzorgend aan. Ik heb het masker 20 minuten op mijn gezicht laten zitten en toen heb ik hem verwijderd.

Het resultaat? Een heerlijk zacht en verzorgd huidje. Echt! Mijn gezicht voelt gehydrateerd aan en heeft een mooie glow gekregen. Het masker is nu van €2,95 voor €1,99 verkrijgbaar.

Van welke geur raak jij ontspannen?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *