STATIONERY VAN ZEEMAN


Op verschillende media zag ik het voorbij komen, Zeeman heeft een eigen schoollijn ontworpen. Ik vond het er hartstikke leuk uitzien en ben dus naar Zeeman toe geweest.

De schoollijn is door Zeeman zelf ontworpen en daardoor zijn de prijzen erg laag gebleven. Dat vinden wij natuurlijk alleen maar fijn! De collectie is niet echt groot, maar bevat wel een aantal erg leuke producten.


Zelf nam ik een aantal producten mee, waaronder het notitieboek dat ik je liet zien. Het boekje ziet er ontzettend mooi uit, is gelinieerd en er staat een schattige print op de kaft. Voor dit notitieboek betaalde ik slechts €0,99!

Ook nam ik twee verpakkingen met etiketten en één set potloden mee. Er zijn 2 verschillende vellen, in elke verpakking zitten er van allebei de verschillende vellen 3 stuks. Voor 18 etiketten betaal je maar €0,29. Bizar! De etiketten zijn natuurlijk leuk voor op schriften en dergelijke, maar zelf ga ik ze gebruiken als adresstickers voor op post. Zo zien de enveloppen er meteen leuker uit.


De potloden zijn vrij simpel. Omdat ik ze toch erg leuk vind vanwege de kleine quotes die erop staan kon ik ze voor €0,49 niet laten liggen. ‘Offline’, ‘I’m your problem’ en ‘Not sorry’ maken de potloden erg leuk!

Daarnaast nam ik ook nog een pak met 5 schriften mee. Ik vind de printjes van deze collectie echt heel leuk! Het zijn gewoon simpele gelinieerde A5 schriftjes met een leuke print. Hiervoor betaalde ik €1,49.

Verder heeft Zeeman nog een map met elastiek, gummen en diverse [fruit]bakjes en drinkbekers. De bakjes en bekers vond ik persoonlijk niet schattig meer maar echt kinderlijk en ook de rest heb ik [voor nu] laten liggen.

Wat koop jij graag bij Zeeman?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *