POSTERS VAN PRINTCANDY + WINACTIE!

 Toen ik bezig was met aanpassingen aan het kleurenpalet van mijn kamer, stuitte ik op PrintCandy. Wauw, wat een leuk concept! Ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie, lees dus zeker even verder!

In de shop vind je een fijne variatie aan templates die allemaal lekker hip zijn. Je kunt zelf verschillende aanpassingen doen om de poster te personaliseren. Zo kun je kleur, tekst, formaat en andere elementen wijzigen. En yes, er is keuze uit een tal mooie trendkleuren!

De prints zijn gedrukt op papier van mooie kwaliteit. Helaas heb ik nog geen lijsten kunnen kopen, maar zodra ik deze heb zal ik deze zeker op Instagram (@LotlikeLOT) delen. Ga mij dus zeker even volgen, dan mis je niks. 😉

Zelf heb ik gekozen voor één print van 21 x 30, één print van 30 x 40 en twee prints van 15 x 21. De prijzen variëren van €8,50 – €17,50.

De template van het hart vond ik erg leuk en heb ik op het grootste formaat laten drukken. Ik heb het hart gepersonaliseerd door hier een, voor mij, erg belangrijke datum in te plaatsen. ❤ Daarnaast koos ik voor ‘X’, ‘Leave a little sparkle wherever you go’ en ‘You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one’.

En ja, ik heb ook nog leuk nieuws! Ik mag namelijk €25 shoptegoed weggeven van Printcandy. YAY!

Hoe maak je kans?

– Volg mij op Instagram (@LotlikeLOT)

– Laat een reactie achter waarom jij MOET winnen!

Je kunt t/m 12 juni meedoen. 13 juni maak ik bekend wie een heel blij dansje mag doen.

Welke poster zou jij graag willen hebben?
-samenwerking-
 

Update: Inmiddels heb ik geloot en kan ik vertellen wie de gelukkige is. Gefeliciteerd Girls – Things! Om de prijs te claimen graag mailen naar Charlotte@AlotlikeLOT.nl.

 

 

*Voor dit artikel heb ik mogelijk producten of korting ontvangen,
dit zal mijn mening echter nooit beïnvloeden.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *