WIN: €10 Bol.com cadeaukaart ?(gesloten)

Bol.com cadeaukaart

In deze winactie maand heb ik ook deze week weer een leuke winactie voor je! Ik geef namelijk €10 Bol.com shoptegoed weg. Doe je mee?

Shoppen bij Bol.com

Bol.com staat ook wel bekend als ‘de winkel van ons allemaal’. Nu de winkels gesloten zijn kopen we echt alles online! Ik ben er dan ook zeker van dat jij wel raad weet met shoptegoed dat je kunt besteden bij Bol.com.

Bestel jij een fijn verzorgingsproduct voor een extra moment selfcare, hobbymaterialen om creatief aan de slag te gaan (bijvoorbeeld het Creachick kleurboek) of ga je het shoptegoed besteden aan een (studie)boek? Het is helemaal aan jou als jij de €10 Bol.com cadeaukaart wint.

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit blogbericht

Daarnaast vind ik het natuurlijk erg leuk als je ook (vaker) inhoudelijk reageert op andere blogartikelen!

Extra kans maken? Doe dan ook mee via Facebook.

Je kunt dus in totaal 2 keer deelnemen. Uiteindelijk wordt uit alle deelnames één winnaar gekozen. Meedoen kan t/m donderdag 28 januari 2021.

Misschien vind je dit ook interessant

74 reacties

    1. Wat een leuke actie! Vooral sinds de lockdown zijn we erg dankbaar dat we via bol.com kunnen bestellen. Van luiers tot aan boeken voor ons zelf. Dit tegoed zouden we dolgraag aan iets leuks voor de kinderen uitgeven. Duimen!

 1. I like it A Lot! Deze bon komt zeker weten goed van pas: als student in de zorg zou ik graag een oefensetje hechtmaterialen aan willen schaffen. Een duur grapje, maar deze bon helpt zeker!! Duimen!

 2. Ik ben aan het sparen voor het prachtige poppenhuis van Little Dutch, wat ze uiteraard op Bol.com hebben 🙂 dus ik doe maar wat graag mee 😉

 3. Ik maak heel graag kans op deze cadeaukaart!
  Bol.com heeft een heel uitgebreid assortiment dus ik twijfel nog wat ik met deze cadeaukaart zou gaan kopen als ik deze zou winnen.
  Waarschijnlijk enkele nieuwe washandjes of een nieuw hoesje voor mijn smartphone want deze is pas kapot gegaan.

 4. Als moeder vind ik het vreselijk dat kinderen niet de verjaardag krijgen die ze verdienen met visite en cadeautjes. Als ik een oproep zie stuur ik een kaartje en vaak bestel ik dan nog een kleinigheid bij bol.com om ze dan toch te verassen. Het zijn dan kinderen van ouders op fb bijvoorbeeld. Zou tof zijn als ik deze bon dan voor een ander kan gebruiken om een ander kind blij te maken

 5. Tja zo’n win actie werkt wel nu heb ik wel beter de weg gevonden naar je blogs! Ik denk dat ik dan toch al een winnaar ben. Dus ik ga daar eens lekker in kijken.

 6. Wat lief dat je ons weer wil verwennen. Ik zou als ik win voor tekenmaterialen gaan. Heb vorig jaar in de lockdown (online) tekenles genomen en er staat nog zo veel op mkjn verlanglijstje om te kope .
  Groeten, Aartje

 7. Heej, wat een leuke actie!! Wat ik zo fijn vind aan Bol.com is de veelzijdigheid aan producten. Mocht ik de prijs winnen dan wil ik op zoek gaan naar een boek over persoonlijke ontwikkeling, omdat ik graag aan mijzelf werk om mijzelf te verbeteren. Niet om mijzelf compleet te veranderen, maar wel om meer tot mijzelf te komen en mijzelf beter te leren kennen. Om zo ook meer liefde voor mijzelf te voelen. Een boek zou daar een mooie bijdrage aan kunnen leveren 🙂

 8. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daley. Hij doet al zoveel weken zo goed zijn best op de thuisschool bij juf Mama hij verdiend het extra in het zonnetje gezet te worden gedeeld

 9. Ik vind dit een hele mooie actie. Bol.com is toch echt wel de nummer 1 webwinkel na mijn mening. ik doe ook zeker mee met facebook. Ik ga je blog in de gaten houden.

 10. Wow ik zou graag een gokje wagen !
  Voor een te gek leuk en leerzaam spelletje om samen met mijn zoon van 3 jaar te doen ! Hij mist zijn peuterleerplek zo ontzettend, dat ik hem hier onwijs mee zou verrassen !
  Dus ik begin vast met duimen draaien… En mijn zoontje doet klappen, omdat duimen draaien nog wat lastig is <3

 11. Ik doe mee, shoppen met een cadeaukaart is een beetje te vergelijken met kopen met cash in de winkel je geeft niet meer uit dan mogelijk is en dat vind ik wel prettig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *