ACTION FAVORIETEN VAN JULI + WINACTIE


Zoals je inmiddels weet vind ik het erg leuk om bij Action te winkelen. Hier schrijf ik veel over, maar uiteraard halen niet al mijn aankopen mijn blog. Het leek me leuk om zo nu en dan mijn favoriete aankopen van Action die mijn blog niet hebben gehaald te delen. Vandaag: favorieten van juli!

#Deskplanner

Dit is absoluut mijn favoriete aankoop. Ik had er al een van Hema, maar die is vooral erg mooi. Veel ruimte heb je daar helaas niet en in de praktijk is ‘ie dus niet heel handig. Toen ik de deskplanners van Action zag werd ik erg enthousiast. Er zijn verschillende varianten, ze zijn erg leuk! De deskplanner ligt nu standaard op mijn bureau voor een globale planning en om kleine notities te maken. Hij kost €1,49.

#Pennen

Hoe leuk zijn deze pennen?! Ze zijn mooi, #instagram en schrijven ook ontzettend lekker! Er zijn verschillende setjes verkrijgbaar met elk eigen kleuren en teksten. Een set van drie kost €0,79.

#Winactie!

Ik heb een leuke winactie voor jullie! Wat je kunt winnen is een verrassing, maar ik heb mijn best gedaan om er een leuk pakketje van te maken. Meedoen kan via Facebook! [ gesloten ]

#Map

Ja, vandaag staat in het teken van stationery. Deze maand kocht ik ook deze leuke documentenfolder. Hartstikke handig voor administratie, samenvattingen of iets leukers en dat voor maar €1,99! De map is er in verschillende kleuren en designs. De zijkant van de map heeft een andere kleur, bij deze is dat groen.


#Stickers

Als laatste kocht ik nog een leuk vel met stickers. De kleuren en designs zijn helemaal mijn ding, dus ik kon ze niet laten liggen. Waar ik ze voor ga gebruiken weet ik nog niet. Misschien voor het opleuken van kadootjes of notities. Het vel is langer dan wat je op de foto ziet. Benieuwd naar de rest van de stickers? Ga dan zeker even bij Action kijken want er waren nog meer leuke varianten voor maar €0,79.

Wat is jouw favoriete aankoop bij Action deze maand?

 

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

  1. Spannend!! Maar dat is het iedere keer ook als ik naar de Action ga. Wat voor leuks zal ik nu weer aantreffen. Wat jij post vind ik ook erg leuk, helemaal mijn smaak!

  2. Ik ben een klein beetje een oud besje -> 46! Die straks in september de opleiding Maatschappelijke Zorg gaat doen op het ROC! Maar met m’n schoolspullen van de Action ben ik straks wel een héél hip en blij oud besje!

  3. Oeh wat super leuk Charlotte. Ik vind die deskplanner echt helemaal geweldig. Ik ga sowieso binnenkort naar de action om die te kopen! Die pennen zijn ook super leuk. Schrijven die ook lekker?

    Liefs,

    Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *