TIJD VOOR EEN HORLOGE! + GRAVERING

Vaak vraag ik de mensen om mij heen hoe laat het is. Laatst dacht ik, wordt het niet eens tijd om zelf een horloge te gaan dragen? Ik heb dat eigenlijk nooit gedaan, gewoonweg omdat ik de meeste horloges niet mooi vind. Lucky me! Mocht ik toch opeens een horloge van Creative Use Of Technology uitkiezen!

Creative Use Of Technology is een creatief bedrijf gevestigd in Breda. Hier kun je terecht voor de shop, het laserlab of een lekkere bak koffie!

De klokjes zijn van hout en je kunt ervoor kiezen om dit te combineren met houten schakels of een leren bandje. Daarnaast kun je kiezen tussen 43 / 36 / 34 mm voor de breedte van de band. Zelf heb ik gekozen voor 34 mm, dit vind ik het best bij mij passen. De houten horloges zijn verkrijgbaar in een lichte en donkere kleur. De donkere kleur vond ik ook echt supermooi, maar vind ik persoonlijk beter passen in de herfst. Om deze reden heb ik dan ook gekozen voor de lichtere kleur, die is wat passender voor alle seizoenen. Ik heb gekozen voor een witte wijzerplaat om het helemaal af te maken.


Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om een persoonlijke note op de achterkant van het klokje te graveren. Een speciale datum, een naam van een geliefde of een reminder voor jezelf. Hoe leuk is dat? Zelf heb ik gekozen voor ‘Time will tell’. Een leuke woordspeling en een reminder om alles wat meer op me af te laten komen en af te wachten. Ik wil altijd alles plannen en overal op voorbereid zijn, dat kan natuurlijk niet altijd!

Het horloge is echt prachtig. De houtkleur is perfect, het horloge is een mooi geheel en voelt kwalitatief goed aan. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Daarnaast moet ik nog even benadrukken hoe ontzettend goed de service bij Creative Use Of Technology is. Zelfs met gravering had ik het horloge de dag na mijn bestelling al binnen. Fijn! Het horloge kan je hier bestellen.

Wat is een belangrijke reminder voor jou?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *