Een riem die je leven makkelijker maakt

HappyStrappy

De riem: het is een onmisbare fashion accessoire. Hij kan je outfit helemaal afmaken én het accent precies leggen waar je dat hebben wil. Bijvoorbeeld op je taille. Maar ook is een riem ouderwets praktisch, want hij zorgt ervoor dat je broek niet afzakt. Dat ouderwets praktische van de riem kón beter! Ontdek de elastische riem die je leven makkelijker gaat maken.

Fashion statement of puur praktisch?

De riem is een eeuwenoud product dat bedoeld is om kleding op zijn plek te houden. Het is praktisch en zorgt ervoor dat je broek goed blijft zitten. Tegenwoordig is een riem naast zijn praktische functie een steeds belangrijkere fashion accessoire geworden. Om een statement te maken en om de laatste hand aan een look te leggen. Ik kan er weinig tegenin brengen, wat een riem is ook gewoon een super toffe accessoire!

Van leer naar elastieken riemen

Riemen zijn oorspronkelijk van leer. Dit is sterk en gaat lang mee. Toch heeft een leren riem ook nadelen. Zo kan het leer knellen en ontstaan er door de gesp vaak onbedoeld gaatjes in je kleding. Dat is natuurlijk zonde van jouw favoriete kledingstukken! En als je ineens heel nodig naar het toilet moet kan een riemgesp je het moeilijker maken dan je van tevoren had bedacht.

HappyStrappy bedacht dat dat anders kon en ontwikkelde een elastische riem zonder gesp!

Elastische riem van HappyStrappy

De riemen van HappyStrappy zijn elastisch en rekken hierdoor altijd mee. Dat zit lekker comfortabel! En het heeft meer voordelen: als je maten veranderen hoef je geen nieuwe riem te kopen, en ook als je veel gegeten hebt zal je geen last krijgen van een drukkend gevoel doordat je riem te strak zit.

Ik heb de riemen van HappyStrappy zelf ook en ze zitten heerlijk. Ze doen hun werk zonder dat je doorhebt dat je een riem draagt. Voor mij biedt het ook echt een uitkomst voor een toiletbezoek, want door mijn trillende handen heb ik wat moeite met het los- en vastmaken van een gesp. Deze elastische riem scheelt mij veel tijd en moeite!

De riemen van elastiek zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; zwart, beige, bruin, wit, blauw en donkerblauw. Er is dus altijd een kleur die bij jou en je outfit past!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *