MIGHTY WALLET


Ik mocht weer een tof product ontvangen, namelijk de Mighty Wallet van Dynomighty Design. De Mighty Wallet belooft scheurvast, waterbestendig en van lange levensduur te zijn. Zou dit product, Mighty Wallet, dé nieuwe [festival] musthave zijn?

Zoals je hierboven al las belooft de Mighty Wallet niet alleen scheurvast maar ook waterbestendig en van lange levensduur te zijn. Daarnaast zou het product zich naar de inhoud vormen. Dit alles is het [ zeer goede ] gevolg van de materiaalkeuze. De Mighty Wallet is namelijk gemaakt van Tyvek, ook wel bekend als wonderplastic. Naast het feit dat Tyvek ontzettend sterk materiaal is bestaat het ook voor 25% uit gerecycleerde melk- en waterpakken en is het 100% recyclebaar! De Mighty Wallet is dus een supertof & duurzaam product en is daarmee ook leuk als groen kadootje!


De Mighty Wallet is verkrijgbaar in veel verschillende prints en er komen ook regelmatig toffe nieuwe prints bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dollar-, comic- en kattenprint, maar er is natuurlijk veel meer keuze! Zelf heb ik gekozen voor ‘Black Leather‘ en ‘PBJ’. Ik heb voor de zwarte variant gekozen omdat deze lekker basic is en daardoor vrijwel overal bij past. Daarnaast heb ik voor de grappige wallet met boterham gekozen omdat ik deze té leuk vind! Is ‘ie toch ook?!


En… de binnenkant is nog leuker, haha. Gesmeerde bammetjes. Jam of pindakaas, wat vind jij lekkerder? Hier heb ik de Mighty Wallet gevuld [ met HEMA en IKEA klantenpas, want wie is daar nou geen fan van?! ] en in gebruik. Het product heeft afmetingen van 100 x 83 x 6 mm wat ook een prima formaat is voor in je broekzak. De wallet heeft ruimte voor cards en visitekaartjes en bevat daarnaast 2 vakken voor bonnetjes en ofcourse geld!

Ik heb geprobeerd [ en durfde eigenlijk niet… ] het product te scheuren maar dit lukte niet, het is inderdaad erg sterk materiaal! Ook is het materiaal inderdaad waterbestendig en vormt het product zich goed naar de inhoud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de Mighty Wallet en ben ervan overtuigd dat hij lang mee zal gaan. Over geruime tijd zal ik een update plaatsen op Facebook over de staat waarin de Mighty Wallet verkeert.

De Mighty Wallet is een tof product en daarnaast ook een musthave voor festivalgangers! Indien je een keuze gemaakt heb uit al die toffe prints kun je de Mighty Wallet hier bestellen voor €15,95.

Welke print vind jij het leukst?

-advertorial-

Misschien vind je dit ook interessant

12 reacties

  1. Grappige portemonnee! Ik vind alleen het model niet zo. Het is net een herenportemonnee. Ik heb er een waar ook mijn telefoon in gaat. En je kunt hem eventueel crossbody dragen.

  2. Gaaf!! Zeker de bammetjes versie, geweldig! Stoer dat je toch hebt geprobeerd om hem te scheuren, ik zou dat ook wel even spannend vinden, maar dan weet je wel meteen of het zijn naam waar maakt. Leuk ding! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *