HAPPY SOCKS – SEVEN DAYS GIFTBOX


Een cadeau voor een mannelijk persoon blijft, vooral voor ons vrouwen, moeilijk te vinden. Of ligt dat aan mij? Anyways, vandaag deel ik mijn tip met jou. Omdat [ leuke ] sokken altijd goed zijn!

Sokken dus
Voor mij hét meest belangrijke item van een outfit, maar dat wist je misschien al wel. Sokken kunnen je outfit een extra boost geven, maar als je niet een klein beetje je best doet kunnen sokken ook veranderen in een niet-zo-fashionable item dat je hele look verknoeit.

Happy Socks-virus
Hier in huis heerst een waar Happy Socks-virus (heej zusje!) dat inmiddels het hele gezin geïnfecteerd heeft. Deze sokken zijn wellicht wat prijziger dan anderen, maar dat merk je ook aan het product! Happy Socks heeft een brede variatie aan leuke, hippe en unieke designs. Daarnaast zijn de sokken van goede kwaliteit en zitten ze ontzettend fijn. Het is [ nog? ] niet zo dat iedereen in huis alléén maar Happy Socks draagt, maar wel steeds meer. Wij worden er happy van! En hoe leuk is het dan om de man des huizes een gave giftset cadeau te doen met kerst?

Seven Days Giftbox II
Sokken een saai cadeau, echt niet! Happy Socks zijn er voor iedereen. Gedurfd en minder gedurfd, maar altijd fashionable en hip. Met de ‘Seven Days Giftbox II’ vul je zijn collectie [ of toch die van jezelf..? ] aan met maar liefst 7 paar hippe Happy Socks! Deze cadeauset bevat voor elke dag van de week één paar blauwe sokken met een leuke print. De sokken zijn niet té opvallend gekleurd waardoor deze sokken geschikt zijn voor elke dag, altijd. Een casual friday of een drukke dag vol met business? Happy Socks got your back, 7 days a week!

Ben jij al besmet met het Happy Socks-virus? 

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *