Mijn nieuwe horloge van Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger horloge Carly

Ik vind een horloge een prachtig sieraad en daarnaast hebben ze ook nog een serieuze functie. Alhoewel, tegenwoordig kijken we al snel op ons mobieltje als we willen weten hoe laat het is. Desondanks zijn horloges niet weg te denken en spelen ze een grote en decoratieve rol in fashion.

Tommy Hilfiger horloge ‘Carly’

Toen ik het design van de wijzerplaat zag vond ik deze meteen erg mooi. Er zijn meerdere varianten met deze wijzerplaat binnen de serie ‘Carly‘ van Tommy Hilfiger, dus de keuze was nog niet gemaakt. Na lang twijfelen is mijn keus gevallen op de rosé variant van het ‘Carly’ horloge.

Tommy Hilfiger horloge

Horloge ‘Carly’ in rosé

Het dameshorloge is prachtig en van goede kwaliteit. De band is gemaakt van PVD en de kast is van edelstaal PVD in rosé. De kast heeft een diameter van 40 mm. Wellicht wat groter dan dat men meestal bij vrouwen ziet, maar ik vind dit juist erg leuk en stoer. Het glas is mineraal glas en het is waterbestendig tot 3 ATM wat betekent dat het horloge bestand is tegen handen wassen of vergelijkbaar. Ook heeft het de functie om de datum in te stellen. Het horloge wordt geleverd in originele verpakking, een mooi doosje van Tommy Hilfiger. Ook wordt er een handige tool bijgeleverd om het horloge op maat te maken. Service!

Wat vind ik van het horloge?

Het is echt ontzettend mooi en ik ben erg blij met mijn keuze. Ik heb eigenlijk nooit echt een klokje gedragen omdat ik er moeilijk aan kan wennen. Maar met zo’n beauty moet dat toch wel lukken? De wat grotere diameter vind ik ook erg mooi. Dit vind ik leuk staan en het geeft een stoere look. Dameshorloge Carly van Tommy Hilfiger in rosé is voor mij persoonlijk een erg goede keuze geweest. Hoewel rosé een trendkleur is ben ik van mening dat ik voor lange tijd plezier zal hebben van dit prachtige sieraad.

Vind jij een grote diameter ook mooi of kies je iets wat meer subtiel is?

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *