WIN: Entreekaarten voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen (gesloten)

Het is bijna zover, volgende week barst het creatieve feestje los! Dit mag jij als fanatieke creatieveling natuurlijk niet missen. Ik geef dan ook 4 x 2 entreekaarten weg waarmee je de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen kunt bezoeken!

22 + 23 + 24 februari

Volgende week donderdag gaan de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen van start in de Brabanthallen in Den Bosch. Ben jij graag creatief bezig met stempels en papier? Dan wil je dit niet missen! Ik mag maar liefst 4 x 2 entreekaarten weggeven.

Kans maken?

Wil jij graag samen met je moeder, zusje, tante, een vriendin of iemand anders dit creatieve walhalla bezoeken? Doe dan mee met mijn winactie. Ik geef 2 x 2 entreekaarten weg via dit artikel op de blog.

– Laat in een reactie weten wie jij mee neemt als je entreekaarten wint en welke dag je de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen graag zou willen bezoeken.
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen. Elk vinkje = één extra kans!

– Laat een reactie achter op één ander artikel op de blog (geen winactie)
– Volg A lot like LOT. op Instagram (@lotlikeLOT)

Nog meer kans maken?

Doe dan ook mee via de facebookpagina van A lot like LOT.. Daar geef ik namelijk nogmaals 2 x 2 entreekaarten weg!

Wie neem jij mee naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen?

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

17 reacties

 1. Oh oh oh oh hier loot ik heel erg graag voor mee. Ik wil aanstaande donderdag graag een dagje op de beurs neuzen met mijn vriendinnetje Joske , die daarvoor speciaal vanuit België komt omdat ze zo graag een keertje wil zien wat er allemaal op deze beurs te beleven is.

 2. Oh kaartjes winnen zou wel te gek zijn! Mijn planning is om donderdag te gaan, samen met mijn man 🙂 (een gezellige dag hoop ik met zijn 2en en kan hij mijn aankopen dragen 😀 ). Ik ben nog nooit geweest, dus ontzettend benieuwd 🙂

  *instagram check (_my_obsessions_)
  *FB check

 3. Ik zou heel graag kaartjes willen winnen om te gaan, met mijn vriendin Afke zodat we weer inspiratie kunnen opdoen, om voorbeeldkaarten te maken voor ons knutselclubje waarmee we al 20 jaar iedere maandag een kaart maken, want 20 jaar!!! dat moet gevierd worden met extra mooie kaarten

 4. Ik wil zo graag volgende week vrijdag naar deze beurs. Heerlijk shoppen en genieten. Ik ben dol op alles van papier. En stickers, stationary, lint! Ik woon in Den Bosch, dus beter kan het niet!

 5. Ja ja ja daar is de beurs weer, zijn de nachten al aan het aftellen..het is de leukste beurs en komen ook 2 keer per jaar naar den bosch. wij loten graag mee mijn vriendin en ik, maar we komen zo ie zo …heel veel succes en 3 plezierige dagen toi toi toi…

 6. Ik doe graag mee, alleen zou ik niet zelf gaan. Ik zou de kaarten aan mijn moeder geven, zij gaat dan samen met een vriendin van haar. Elke week zitten ze samen om gezellig te knutselen. Dus het zou leuk zijn om te winnen, zodat ze op zaterdag zouden kunnen gaan.

 7. Ik heb mijn verlanglijstje al klaar voor deze te gekke dagen! Samen met mijn moeder die ook verzot is op het maken van kaarten kom ik trouw naar deze beurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *