Creatief | Kaarten maken met Luxe Paperblock

DecoTime Luxe Paperblock van Action

Er liggen weer nieuwe varianten van het ‘Luxe Paperblock’ in de schappen van Action. Ik vertel je meer over deze luxe papierblokken, wat je ermee kunt maken én in laat zien wat ik ermee deed.

DecoTime’s Luxe Paperblock bij Action

Laatst zag je dat ik héél veel hobbyspullen bij Action heb gekocht. Ik ben toen vergeten om je dit luxe paperblock te laten zien.

De luxe papierblokken van DecoTime zijn niet helemaal nieuw! Eerder waren er ook al verschillende varianten van dit papierblok verkrijgbaar bij Action. Nog niet lang geleden zijn er vier nieuwe varianten gearriveerd!

De luxe papierblokken bevatten elk 8 vellen designpapier (240 gr.), 2 vellen met vellum teksten, 8 vellen met gestanste afbeeldingen én één vel met stickers. Voor dit alles betaal je slechts €1,49!

DecoTime Luxe Paperblock van Action

De verschillende varianten

Het eerste blok bevat donkerdere kleuren en voldoet aan alle huidige woontrends! Hierin vind je dan ook gestanste afbeeldingen van toffe ‘interieurposters’… en meer.

Het tweede blok is een luxe papierblok met echte summer vibes! Dit blok bevat veel warme roze-oranje kleuren die je doen denken aan een zwoele zonsondergang. Cactussen, palmbomen, ananassen… YOU NAME IT!

Het derde blok is meer ‘bohemian’ en bevat een aantal bosdieren. Dit is een leuke variant voor als je niet zo van felle kleuren houdt.

Als laatste een vierde variant. Deze bevat veel pastel en dieren. Als hondenliefhebber móet je dit luxe papierblok van Action meenemen! Ook bevat het katten en een panda!

DecoTime Luxe Paperblock van Action

Kaarten maken met het Luxe Paperblock van Action

Uiteraard nam ik één variant van het Luxe Paperblock mee naar huis, namelijk de variant die ik als laatste beschreef. Dit papierblok sprak mij het meest aan door het vele roze, de zoetsappige afbeeldingen en de mooie bloemen.

Toch kan je met één papierblok totaal verschillende kaarten maken. De kaarten die je ziet komen allebei uit hetzelfde papierblok! Totaal verschillend, toch?

De kaart met de mooie bloem maakte ik voor Oma. De grappige kaart met hondjes heb ik gemaakt voor een gezin dat sinds kort een puppy in huis heeft. Met één blok kan je kaarten maken voor veel verschillende gelegenheden!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Oh ik heb deze allemaal gekocht. Ik ga ze gebruiken in ons scrapbook. Vooral de Summer Vibes vond ik erg gaaf! Ik had alleen nooit bedacht hier kaarten van te maken. Super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *