Budget Babe #15 | Fifty Fifty Weken en douchefoam voor €1

fifty fifty weken

Het is alweer even geleden, maar deze week heb ik weer een aantal budgettips met je te delen in de vorm van aanbiedingen en hogere (kortings)wiskunde. O.a. fifty fifty en douche foam voor €1 per stuk!

Fifty Fifty Weken

Bij Blokker zijn momenteel de Fifty Fifty weken aan de gang. Tijdens deze weken betaal je voor héél veel producten slechts 50% van de prijs. Deze week geldt deze actie o.a. op alle kussens en kussenhoezen. Ik heb een aantal leuke kussen ingeslagen die binnenkort terug zullen komen in een make-over van mijn kamer!

Lekkers van de bakkerijafdeling

Als je mij persoonlijk kent weet je dat ik de verse koeken en muffins van de Plus ontzettend lekker vind! Lucky me, want deze week ontvang je 50% korting op muffins, donuts, cookies, brownies, suikerwafels én rocky road van de bakkerij afdeling van Plus. Lekker!

Tony’s Chocolonely

Mocht je een groot fan zijn van Tony’s Chocolonely dan kun je deze in de aanbieding kopen bij Plus. Je betaalt voor twee repen à 180 gram €4,49 in plaats van €5,58. Combineren is mogelijk!

Douche foam voor €1 per stuk!

Momenteel geldt bij Kruidvat op alle producten van Andrélon 2+2 gratis. Een mooie aanbieding? Mocht je geluk hebben, dan kun je misschien – net zoals mij – tussen de opruiming Andrélon douche foam vinden. In ons filiaal waren deze afgeprijsd voor €3,99 per stuk. Er zat echter een gele sticker op, wat betekent dat je nog 50% extra kassakorting krijg en ze dus €2 per stuk zijn. Wanneer je er dan 4 van koopt en gebruik maakt van de aanbieding 2+2 gratis betaal je slechts €1 per stuk! Over extreme couponing gesproken…

Een gelijk iets zag ik ook op douche van Kneipp. Er stonden namelijk een aantal lijnen gewone douchegel (waaronder 2-in-1 voor mannen) van Kneipp die afgeprijsd waren naar €2,39 per stuk. Deze week is alles van Kneipp 1+1 gratis en dus zou je €1,20 per tube betalen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *