Budget Babe #10 (Weinig aanbiedingen, wachten op sale!)

budgetbabe aanbiedingen sale opruiming
Het is alweer de 10e editie van Budget Babe! Wekelijks deel ik mijn tips op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk mee naar mijn tips voor deze week! (karig, wachten op sale!)

De aanbiedingen vallen tegen, wachten op sale?

Ligt het misschien aan mij? Ik heb het idee dat de aanbiedingen de laatste tijd nogal tegen vallen. Er zijn weinig aanbiedingen m.b.t. leuke producten, en de kortingen zijn ook minimaal. Waar ligt dit aan? Kijk ik misschien niet goed? Het is natuurlijk wel juni, tijd van de zomersale. Misschien is dat het? Moeten we gewoon de sale induiken? Alhoewel, misschien is het daar ook nog niet het juiste moment voor. De sale is namelijk nét begonnen. Ik houd meer van de hogere kortingen en wacht graag een aantal rondes langer totdat het échte koopjes zijn. Jij niet?

Anyways, ik heb toch nog twee aanbiedingen gevonden die het wél waard zijn om even te vermelden. Karig, ik weet het. Sorry! En verder? Ik duik de sale in en hoop daar wat leuks te scoren!

Alle merken douche foam 1+1 gratis

Het is weer tijd voor douche foam! Sla jouw favoriete douche foam, voor jezelf en om cadeau te geven, deze week in bij Kruidvat. Er geldt namelijk 1+1 gratis op alle douche foam. Nog geen bezoekje gebracht voor Vaderdag? Wellicht is een fijne douche foam voor mannen een leuk verlaat vaderdagcadeautje.

Extra tip: Bij aankoop van twee Nivea producten ontvang je een gratis strandhanddoek t.w.v. €16.99! Je kunt dit ook combineren met de 1+1 gratis op alle merken douche foam. Wanneer je twee douche foams van Nivea koopt betaal je er slechts één + je krijgt een gratis strandhanddoek! Goede actie!

1+1 gratis op afgeprijsde artikelen

Bij Blokker scoor je producten in de sale extra voordelig. Op reeds afgeprijsde artikelen met een gele actiesticker geldt namelijk 1+1 gratis. Nog meer besparen dus!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *