2-in-1 douche en douche foam voor mannen van Kneipp

Review Kneipp Douche Foam Voor Mannen Vaderdag Cadeau
Nog heel even, dan is het weer Vaderdag! Maar wat moet je die man cadeau geven? Het blijft moeilijk! Zelf ben ik van mening dat fijne doucheproducten altijd van pas komen! In dit artikel vertel ik je meer over een 2-in-1 douche en een douche foam voor mannen.

Kneipp voor mannen

Kneipp heeft een groot assortiment aan geurlijnen. De douche foams zijn in de meest heerlijke geuren te verkrijgen, dat was je natuurlijk al bekend! Dat Kneipp ook een aantal producten speciaal voor mannen in het assortiment heeft is je misschien nog niet bekend. Gezien het feit dat Vaderdag er weer aankomt moest ik dit dan ook even met je delen! Ik vind de producten van Kneipp zelf erg fijn en een doucheproduct is natuurlijk altijd een prima cadeautje!

Ik heb twee mannenproducten van Kneipp in mijn bezit. Daar vertel ik je graag meer over! Uiteraard zijn er meer producten voor mannen verkrijgbaar.

2-in-1 douche ‘Cool Freshness’

Douchegel is natuurlijk een klassiek doucheproduct. Deze douchegel is een 2-in-1 variant, wat betekent dat deze geschikt is voor lichaam én haar. De tube is een flinke jongen van 200 ml en bevat een stevige frisblauwe gel die fijn aanvoelt op de huid!

De naam verraadt het al en beetje, de geur van dit product is erg fris. Met cool mint en zeemineralen kan dit natuurlijk ook niet anders! Let wel op met de mint na het scheren. Dit is vaak niet zo fijn! De geur is een heerlijke geur voor mannen, zeker tijdens de zomer! Deze fijne douchegel die uitdroging van de huid tegengaat zorgt dan ook voor een fris gevoel na het douchen!

‘Men Only’ douche foam voor mannen

Ik ben een liefhebber van douche foam! Er zijn geen honderden maar duizenden verschillende varianten foam voor onder de douche op de markt. Helaas valt de keuze uit douche foam voor mannen nog altijd sterk tegen. Gelukkig is daar douche foam ‘Men Only’ van Kneipp!

De douche foams van Kneipp zijn erg fijn. Ze voelen verzorgend aan voor de huid en hebben een fijne structuur. Ik ben dan ook erg blij om te zien dat zij ook een douche foam voor mannen hebben. Wat een top cadeau voor Vaderdag!

De geur van dit mannenproduct maakt het alleen nog maar beter! Dit soort geuren behoren echt tot mijn favoriet. Deze douche foam voor mannen bevat ceder en jojobaolie wat zorgt voor een onweerstaanbare krachtige geur!

Ondanks dat het een Men Only douche foam is vind ik deze stiekem héél erg lekker! Oh, wacht. Is dat niet de bedoeling? Mannenproducten worden toch zo gemaakt dat vrouwen het lekker vinden ruiken? Ach, in ieder geval: Top cadeau dus!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *