Een leren schrijfmap is een MUST HAVE luxe stationery item

LederOnline.nl leren schrijfmap Burkely
Het is al tijden een heuse droom van mijn zusje: ‘Als ik mijn middelbare school heb gehaald en start met mijn studie wil ik heel graag een mooie schrijfmap.’ Wel moet het een leren schrijfmap zijn, het liefst ook nog cognackleurig.

Een schrijfmap is handig voor thuis, studie en business

De schrijfmap kan een prachtig luxe stationery item zijn. Mijn zusje droomt hier al langer van. Zelf vind ik een schrijfmap ook erg tof! Deze is namelijk handig te gebruiken voor verschillende zaken. Binnen een schrijfmap heb je een mooie georganiseerde ruimte en alles bij de hand om belangrijke notities te maken!

Wel moet ik zeggen dat mijn voorkeur echt uitgaat naar een leren schrijfmap. Dit materiaal straalt gelijk zoveel meer kwaliteit, karakter en luxe uit. Althans, dat vind ik dan he!

LederOnline.nl Leren Schrijfmap Burkely

De zoektocht naar een mooie leren schrijfmap

Een tijd geleden ben ik mijn zoektocht naar een mooie schrijfmap gestart via Google. Er is zo ontzettend veel keuze uit verschillende schrijfmappen! Wel ging mijn voorkeur uit naar een leren exemplaar die ik gewoon in Nederland kon kopen én een die het liefst ook nog een beetje betaalbaar zou zijn.

Met bovenstaande filters in mijn hoofd zette ik mijn zoektocht voort. Al snel viel mijn oog op een schrijfmap van Burkely.

Gevonden: Leren schrijfmap van Burkely

Deze schrijfmap is gemaakt van een mooie kwaliteit echt leer. Het design is strak en simpel, wat mij persoonlijk erg aanspreekt aan deze map. Aan de linkerzijde vind je een laag vak waar je wat losse papieren achter kunt steken. Daarnaast is er ruimte voor verschillende (visite)kaartjes. Aan de rechterzijde heb je de ruimte om een papierblok te bevestigen om notities te maken. Wanneer het blok vol is vervang je deze gewoon weer met een nieuwe! Er is ook nog een lus bevestigd, in het midden van de map. Hier kan je een pen in plaatsen zodat je deze altijd bij de hand zult hebben!

Deze leren schrijfmap is tevens verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Met een keuze uit donkerbruin, cognac en zwart zit er voor iedereen een bij!  Niet geheel onbelangrijk is de prijs, hij kost namelijk €39,95! Dit is echt een topprijs voor deze mooie luxe leren schrijfmap.

LederOnline.nl Leren Schrijfmap Burkely

Personaliseren met gravure

De schrijfmap is natuurlijk al prachtig, maar hoe leuk is het om hier een extra persoonlijke touch aan toe te voegen? Bij LederOnline.nl heb je hier de mogelijkheid toe. Zo kun je je naam laten graveren, maar je kunt er zelf ook voor kiezen om je logo op de map te laten plaatsen! Deze optie is natuurlijk ook erg leuk wanneer je het product cadeau geeft.

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

13 reacties

    1. Nog steeds praktisch, maar een stoffen schrijfmap is dan weer niet zo mijn ding. Ik vind leer echt een mooi materiaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *