Shoplog | Ik kocht heel veel leuke stationery bij Action!

Stationery Action Stickers Goedkoop
Langzaamaan druppelen er al weer wat nieuwe schoolspullen de winkels in. Daarmee dus ook leuke stationery! Ik vond bij Action al flink wat leuks wat ik je graag wil laten zien. Een héél mooi notitieboek, washi tape en mega hippe stickers!

Stationery bij Action

Ik heb een haat-liefdeverhouding met stationery van de Action. Soms is het leuk, maar vaak vallen de designs tegen of zijn de leuke items standaard uitverkocht. Over de kwaliteit valt echter meestal niets te klagen. De laatste tijd heb ik geluk. Action heeft op het moment ontzettend veel leuke items en het is mij ook nog eens gelukt om deze te scoren!

Action Stationery Stickers Goedkoop

Notitieboek met ringband ‘Love’

Als eerste vond ik dit notitieboek met ringband. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, maar deze sprak mij het meest aan vanwege de kleuren en het design.

Het notitieboek is voor Action-begrippen zeker luxe te noemen. De kaft is van wat steviger karton en de binnenkant heeft ook wat extra’s. Waar we voor een prijs van €1,69 meestal een blanco binnenkant gewend zijn heeft het begin en einde van het notitieboek een gekleurde bladzijde. Verder bevat hij een aantal kraftkleurige pagina’s met zakjes om bijvoorbeeld losse briefjes te bewaren. Verder vind je bovenaan elke rechterbladzijde een ruimte voor het noteren van de datum.

Action Stationery Stickers Goedkoop

Stickers en stickers

Waarom je naar de Action moet? Stickers, stickers en nog meer stickers. Naast de andere leuke stationery vind je er op dit moment namelijk ontzettend veel toffe stickers. Mocht je nog op zoek zijn naar leuke stickers dan is Action dus de ‘place to be’. De stickers zijn echt heel erg tof, en ze hebben natuurlijk ook weer een klein prijsje!

Je vind er verschillende stickers. Zo vond ik er hele kleine stickers, speciaal geschikt voor een agenda of bullet journal. Leuk toch? Helaas zit er wel een drukfout in, maar dat zijn maar een paar stickertjes. Daar staat dan ‘do to’ in plaats van ’to do’. Ach, voor de prijs van €0,42 per setje (2 velletjes) blijven ze leuk!

En ja, ook puffy stickers vind je bij Action. Ze zijn ook nog eens héél erg leuk. Door quotes als ‘Put on your positive pants’ en verschillende leuke figuren kon ik deze echt niet laten liggen. Deze stickers kosten €0,49 per velletje, je kunt dan ook wel begrijpen dat ik het liefst de hele voorraad meegenomen had.

Stationery Action Washi tape Goedkoop

Addicted to washi tape

Ik vind washi tape dus heel erg leuk. De rolletjes met verschillende kleuren en printjes, ik houd ervan! Washi tape is zoiets wat je gewoon wilt hebben. Inmiddels heb ik dan ook al een hele verzameling. Veel meer dan ernaar kijken doe ik eigenlijk (nog) niet, maar he. Dat is wat de ‘heb-factor’ met je doet.

Het is algemeen bekend dat je bij Action moet zijn wanneer je je collectie washi tapejes snel uit wilt breiden. Hier hebben ze flink wat verschillende setjes, regelmatig nieuwe voorraad en dat alles voor een erg klein prijsje. Ik nam dan ook weer wat washi tape mee! Op Instagram zag ik al dat ze nieuwe kokers hebben voor €1,88, hierin zit een grotere set washi tapes die mooi bij elkaar matcht. Ik heb twee kokers kunnen vinden in mijn plaatselijke Action en nam ook nog twee kleine setjes tape mee à la €0,79 per stuk. Die laatste zijn echt fantastisch! Pastelkleuren, strak design en met foil!

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *