Budget Babe #9 (cadeautip voor Vaderdag)

Budget Babe aanbiedingen sale budgettopper Cadeautip voor Vaderdag
Wekelijks deel ik mijn tips op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. De laatste twee weken is er echter geen Budget Babe gepubliceerd. Maar, vandaag deel ik weer graag mijn tips die ik het waard vind om te vermelden. De folders staan grotendeels is in het teken van een cadeautip voor Vaderdag. 17 juni is het alweer zover!

Kneipp 1+1 gratis

Ook deze week sla je de producten van Kneipp weer voordelig in. Bij Trekpleister geldt er 1+1 gratis op deze producten. Helaas geldt dit niet op mini’s en geschenksets, maar het is hoe dan ook een fijne actie! Vorige week schreef ik al een review over twee mannenproducten van Kneipp. Een leuke cadeautip voor Vaderdag!

Cadeautip voor Vaderdag: Happy Socks Giftbox

Met Moederdag vond je er al verschillende giftboxen, maar ook omtrent Vaderdag heeft Etos eenzelfde leuke actie. Je koopt er verschillende varianten van de Happy Socks Giftbox voor maar €14,99. Elke giftbox bevat 4 paar leuke sokken in maat 41-46. De sokken hebben leuke motieven en zijn van goede kwaliteit zoals we van Happy Socks gewend zijn! Ik word vrolijk van deze sokken!

Men Geschenkset van Kneipp

Dit is een goede cadeautip voor Vaderdag! De producten van Kneipp zijn erg fijn, hebben lekkere geuren én een doucheproduct is altijd een prima cadeautje! Deze geschenkset bevat douche foam voor mannen en twee verschillende 2-in-1 douchegels.

Deze geschenkset koop je deze week voor €13,99 in plaats van €17,99. Maak even een afweging welke actie m.b.t. de producten van Kneipp voor jou interessanter is!

50 % korting op douche foam van Axe, Andrélon of Dove

Mocht je toch op zoek zijn naar een ander douche product, dan kun je gebruik maken van deze kortingsactie. Bij Trekpleister ontvang je namelijk ook 50 % korting op douche foam van Axe, Dove en Andrélon. Om cadeau te geven aan jouw vader op Vaderdag, of lekker voor jezelf!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *