Shoplog | Sale bij Hunkemöller, dus ik shopte in de Hunkemöller sale

Hunkemöller Sale shoplog

Ik kon mij niet inhouden en ging los tijdens de Hunkemöller sale! Helaas dit keer niet in de winkel, maar online. Ik plaatste een flinke bestelling en scoorde toffe items. Kijk je mee?

Velours loungewear

Sale met kortingen vanaf 50%. Dat leek mij een goed moment om nieuwe velours loungewear te bestellen bij Hunkemöller. Ik kan namelijk – zeker in deze tijd waarin we niet veel anders kunnen dan thuisblijven – geen genoeg krijgen van deze heerlijke huispakken! Dat kun je ook wel zien in mijn PAX kast

Inmiddels heb ik behoorlijk wat van deze loungewear in verschillende kleuren. Lekker warm, super zacht en ze zitten ook ontzettend lekker! Ik bestelde drie nieuwe sets voor mijzelf en daarnaast twee huispakken voor mijn moeder, die door mij ook niet meer zonder deze loungewear kan!

Hunkemöller sale

Bh Raine – Rebecca Mir

Uit de Rebecca Mir collectie kocht ik twee bh’s genaamd ‘Raine’. Deze had ik al langer op het oog en nu waren ze flink afgeprijsd. In plaats van €34,99 betaalde ik nu €15 per bh. Deze bh zit erg goed bij mij en dus kocht ik hem in het zwart én in het rood! Met deze prijzen moet dat kunnen, toch?

Bij deze bh’s kocht ik ook nog matchende strings, brazilian slips en een hoge string. Ik heb gelukkig door het plaatsen van meerdere bestellingen nog setjes kunnen maken!

Hunkemöller Maureen

Maureen bralette + string

Een bralette vinden die óók mooi staat als je wat grotere borsten hebt is behoorlijk lastig. Een mooie bralette vond ik wel in de Maureen bralette, eveneens uit de Rebecca Mir collectie. Hij staat ontzettend sexy en het velours geeft het een luxe touch & feel.

Voor de Maureen bralette betaalde ik €10 en voor de bijpassende hoge string €7. Ben er zo blij mee!

Hunkemöller Sale

En nog meer Hunkemöller Sale

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog een aantal items heb gekocht. Zoals gezegd heb ik meerdere bestellingen geplaatst omdat op een later moment mijn maat dan wel weer op voorraad was.

Zo bestelde ik de Josephine body uit de ‘I Am Daniëlle’-collectie. De body was zelfs 75% afgeprijsd, van €39,99 voor maar €10! Ook met grotere borsten – misschien wel júist – zit deze body prachtig. En een body die goed zit met grote borsten vind ik best wel lastig te vinden. Ook kocht ik nog extra slips en strings, matchend bij de items die ik al heb. Ik ben zo blij met mijn items uit de Hunkemöller sale!

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

    1. Nee, zeker niet! Soms kies ik ervoor om twee bh-maten te bestellen en dan thuis even te passen. Ik kies dan voor betalen met afterpay en retourneren kan gratis! Werkt prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *