Award winning huidverzorging van Obagi: Hydrate Luxe Moisture-Rich Cream

Obagi Medical review

Hoe verzorg jij jouw huid? Ik maakte kennis met huidverzorging van het award winning merk Obagi. Welk huidtype je ook hebt en welke huidproblemen je ook ervaart: Obagi Medical heeft producten die aansluiten op de behoeften van jouw huid!

Obagi Medical review

Over Obagi

Het huidverzorgingsmerk Obagi komt van oorsprong uit de Verenigde Staten, maar heeft wereldwijde bekendheid opgebouwd. Door revolutionair onderzoek hebben zij effectieve producten weten te ontwikkelen waarbij aandacht is voor de behoeften van verschillende huidtypen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende huidtypen:

  • Droge huid
  • Normale huid
  • Vette huid
  • Gevoelige huid
  • Gecombineerde huid
  • Gedehydrateerde huid

Obagi Medical producten zijn producten die wetenschappelijk worden ondersteund. Ze zijn dan ook in staat om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals bijvoorbeeld acnegevoelige huid en Rosacea. Welk huidprobleem je ook ervaart: je kunt bij Obagi Nederland terecht. Deze producten zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te verbeteren en het merk heeft als doel om zelfvertrouwen te vergroten.

Obagi Medical review

Obagi Hydrate Luxe Moisture-Rich Cream review

Een verzorgende crème is altijd fijn! Ik maakte kennis met de Hydrate Luxe Moisture-Rich Cream van Obagi Medical. Dit is een hydraterende crème voor het gezicht.

Obagi Hydrate Luxe is een ultrarijke en luxueuze vochtinbrenger voor het gezicht en omvat de hydromanil-technologie voor onmiddellijke hydratatie en tot 8 uur lang klinisch bewezen vochtbehoud.

De Obagi moisturiser komt in een stevige transparante pot. De vormgeving is weinig bijzonder en het zal niet de verpakking zijn die je aandacht trekt, maar… het gaat om de werking! De clean uitstraling vind ik tegelijkertijd niet storend.

De Moisture-Rich Cream van Obagi Medical bevat karitéboter, mangoboter en avocado-olie. Dat de crème rijke ingrediënten bevat zie je terug in het product. Deze heeft namelijk een stevige, balsemachtige textuur. De Moisture-Rich Cream laat zich ondanks de wat dikkere structuur goed aanbrengen en verdelen. Ik breng de crème ’s avonds aan op mijn gezicht zodat mijn huid gehydrateerd wordt terwijl ik slaap. Na gebruik voelt mijn huid zacht en verzorgd aan.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe huidverzorgingsproduct en wil graag meer producten van Obagi toevoegen aan mijn skincare collectie. Het Obagi vitamine C serum spreekt mij erg aan!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *