ALLES €2,50 | Start 2020 met nieuwe lingerie van de Hunkemöller Fabrieksverkoop Rotterdam

Fabrieksverkoop Rotterdam

JAAAAAA! Kerst kijkt om de hoek en voordat je het weet is het alweer 2020! Dan ga ik op vakantie naar Florida en jullie kunnen dan flink shoppen tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop Rotterdam. Alles wat je moet weten lees je in dit artikel!

Belangrijke informatie

De Hunkemöller Fabrieksverkoop zal van 7 t/m 11 januari plaatsvinden in Ahoy, Rotterdam. Van dinsdag t/m vrijdag kun je van 10:00 tot 20:00 komen shoppen. Op zaterdag, de laatste dag, is de fabrieksverkoop geopend van 10:00 tot 17:00.

De entree voor deze editie is €4,- per persoon. Als je uitrekent wat je bespaart op de producten haal je deze er gemakkelijk weer uit! Betalen is mogelijk met pin, Hunkemöller Lingeriecard of contact geld.

Neem je member card mee! Passion Points inwisselen is niet mogelijk, maar je kunt ze wel sparen!

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam.

De prijslijst

De prijzen zijn makkelijk te onthouden dit keer, want alles is €2,50 per stuk! ALLES! ALLES! Dus ook nachtmode. Alles wat je kunt vinden is slechts €2,50 per stuk. Je hoeft dus niet te twijfelen tussen twee bh’s. Je kunt ze voor deze prijs gewoon allebei meenemen. ALLES €2,50!

Wat je kunt verwachten van de Hunkemöller Fabrieksverkoop Rotterdam+ tips

Op mijn blog heb ik al meerdere artikelen geschreven gerelateerd aan eerdere fabrieksverkopen van Hunkemöller. Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk alle tips kunt teruglezen en kunt zien welke koopjes is scoorde op eerdere fabrieksverkopen.

Er wordt elke dag en ook tussendoor aangevuld. Elke keer vind je dus andere items! Ook is het dus bijvoorbeeld niet zo dat je de eerste dag de meeste keus hebt

Door het lezen van bovenstaande artikelen krijg je een goede indruk van wat je kunt verwachten en waar je rekening mee moet houden!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *