Budgettip | Zo scoor je een goedkope bh van Hunkemöller!

Goedkope bh van Hunkemöller Fabrieksverkoop

Altijd al een goedkope bh van Hunkemöller willen kopen? Nou, dat kan! In dit artikel verklap ik hoe je dit doet!

Een goedkope bh scoren doe je zo!

Een goedkope bh scoren is zeker niet onmogelijk. Het is zelfs hartstikke makkelijk! Een goedkope Hunkemöller bh scoren doe je namelijk op de Hunkemöller Fabrieksverkoop. Het outlet-evenement van Hunkemöller, bij jou in de buurt!

Houdt je van koopjes én van lingerie? Dan mag je dit evenement zeker niet missen!

Hunkemöller Fabrieksverkoop Breda

De eerstvolgende mogelijkheid om een koopje te scoren is in Breda. Van 8 t/m 11 oktober 2019 vindt de Hunkemöller Fabrieksverkoop Breda plaats in Breepark! De entreekosten voor deze editie zijn €5.

De fabrieksverkoop is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 op het volgende adres: Bavelseparklaan, 4817 ZX, Breda

Goedkope bh scoren, de prijslijst:

De prijzen voor de Hunkemöller Fabrieksverkoop Breda zijn nog niet bekend. Gewoonlijk liggen de prijzen tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop tussen €2,50 en €8.

Zodra de prijzen bekend zijn zal er een prijslijst toegevoegd worden en zal ik dit laten weten via social media.

Tips om een goedkope bh te scoren

Om goed te kunnen slagen op de fabrieksverkoop kun je zeker een aantal tips gebruiken. Uit mijn eigen ervaringen wil ik je graag het volgende meegeven:

Ga op tijd

Ga op tijd. Gedurende de dag wordt er aangevuld, maar aan het begin van de dag zal het het meest overzichtelijk zijn. Daarnaast is er héél veel en kan het behoorlijk druk zijn. Om goed te kunnen slagen heb je dus ruim de tijd nodig!

Ken je maten!

Tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop Breda kun je items niet passen en je kunt ze ook niet ruilen! Om goed te kunnen slagen voor een goedkope bh is het dus belangrijk om je maten te weten! Ga vooraf naar een regulier Hunkemöller filiaal, laat je bh-maat opmeten en pas verschillende modellen. Zo verhoog je je slagingskans voor de Hunkemöller Fabrieksverkoop!

Zorg dat je tegen drukte kan en neem eten en drinken mee!

Kan je niet goed tegen drukte? Dan raad ik je aan om thuis te blijven. De Hunkemöller Fabrieksverkoop is een drukbezocht outlet-evenement. Omdat je waarschijnlijk veel tijd gaat doorbrengen in de hal vol met koopjes en er ook lange wachtrijen kunnen zijn is het belangrijk om voldoende eten en drinken mee te nemen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *