Weekend Den Haag | Hunkemöller Fabrieksverkoop + The Student Hotel

Hunkemöller Fabrieksverkoop Rijswijk

Van 4 t/m 6 juli stond er een trip naar Den Haag gepland. In dit artikel een shoplog van de Hunkemöller Fabrieksverkoop Rijswijk. Ook vertel ik je waar ik dit weekend verbleef!

Weekend Den Haag

Ik wilde graag de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rijswijk bezoeken. Echter is dit voor mij met het openbaar vervoer een enkele reis van bijna 3 uur! Ik besloot er dus een weekend Den Haag van te maken, naar mijn mening één van de leukste steden van Nederland!

TSH The Hague

Ik wilde graag verblijven op een locatie vanwaar de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rijswijk goed bereikbaar is, maar ook wilde ik niet al te ver van het Centrum van Den Haag verblijven. Dit alles vond ik in The Student Hotel – The Hague waar ik een fijn verblijf heb gehad. Een supercentrale locatie aan Station Hollands Spoor waardoor ik in ongeveer een kwartiertje bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop kon zijn met de tram. Het stadscentrum van Den Haag was ook maar een kwartiertje lopen!

The Student Hotel – The Hague is wat mij betreft een echte aanrader! Het interieur in het hotel is supertof vormgegeven, de mensen zijn zeer vriendelijk, de bedden slapen écht heel lekker en wanneer je kiest voor een verblijf met ontbijt heb je keuze uit allerlei lekkers mét crossaints, smoothies en sapjes!

Hunkemöller Fabrieksverkoop Rijswijk

Hunkemöller Fabrieksverkoop Rijswijk

De Hunkemöller Fabrieksverkoop vond plaats in De Broodfabriek. Eerder schreef ik al een artikel over wat je kunt verwachten van Hunkemöller Fabrieksverkoop. Ik ging de laatste twee dagen van de editie in Rijswijk, deze dagen waren de prijzen verlaagd naar alles voor €2,50 per stuk!

De donderdag ging ik later op de dag, vrijdag ging ik ’s ochtends. Uiteindelijk ben ik goed geslaagd en de wachtrijen vielen héél erg mee.

Omdat ik al behoorlijk wat bh’s heb besloot ik vooral op zoek te gaan naar pyjama’s. Ik kocht twee warme winteronesies, een roze pyjama onesie met oogjes erop, een blouse met kusjes erop en nog een aantal pyjamabroeken.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Rijswijk

Natuurlijk kon ik het niet laten en keek ik ook verder. Ik heb twee mooie bh’s in mijn maat weten te vinden en kon hier uiteindelijk ook setjes van maken. Voor €2,50 per stuk nam ik ook nog extra slips mee.

Dit keer kocht ik ook veel accessoires. Voor €2,50 per stuk kun je het moeilijk laten liggen, haha! Ik kocht 5 paar sloffen. Een beetje vroeg misschien. Maar een ding is zeker: met alle pyjama’s, onesies en sloffen zal ik het komende winter niet koud hebben!

Last but not least kocht ik ook nog een leuk makeup- of toilettasje. Metallic roze met rode glitterlippen! Té leuk!

Ik ben zeer goed geslaagd tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop Rijswijk en heb een heel fijn weekend gehad met mijn verblijf in The Student hotel – The Hague!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *