Kringloopkoopjes | Dit vond ik tijdens mijn bezoek aan de kringloop

Kringloopkoopjes

Ik ben weer bij de kringloop geweest! Dit keer vond ik niet echt bijzondere items, maar ik nam toch een aantal hebbedingetjes mee! Ik laat je mijn kringloopkoopjes zien.

Bijzonder schaaltje

Ik begin meteen met mijn meest bijzondere aankoop. Dit goudkleurige schaaltje met geverfde binnenkant vond ik toch wel erg mooi. Hij verkeert niet meer in de beste staat, maar voor €0,75 wilde ik hem toch hebben. Dit is echt een van mijn beste kringloop vondsten!

De binnenkant lijkt haast handgeschilderd te zijn en er zit ook een roze kleur in de print. Ik vind hem in ieder geval mooi!

Kringloopkoopjes

Vaasjes met breistructuur

Toen ik deze vaasjes voor het eerst zag wist ik nog niet of ik dit absurd lelijk of juist leuk vond. Toch denk ik dat deze ontzettend leuk zijn als woondecoratie voor het najaar en in de winter.

Ik nam de vaasjes met breistructuur dus mee, voor €0,50 per stuk. Voor nu blijven ze wit maar wellicht dat ik ze nog een andere kleur ga geven.

Roze waxinelichthouder

Ook kocht ik nog een leuke roze waxinelichthouder. Althans, dat is hoe ik hem ga gebruiken. Hij is van transparant roze glas met een leuk reliëf. Helemaal mijn stijl dus en ook nog eens voor een leuke prijs: €0,50!

Kringloopkoopjes en volgende keer beter…

Zoals ik in het begin van dit artikel al deelde heb ik dit keer geen bijzondere kringloopvondsten of echt kringloopgeluk. Maar… ik ging toch niet met lege handen naar huis. Volgende keer weer beter! Ook slagen bij de kringloopwinkel? Lees dan zeker de 5 x handige tips voor shoppen bij de kringloopwinkel!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *