Budget Babe #2

Budget babe budgetbabe aanbiedingen week 15 budgettopper
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te melden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk dan vooral mee naar mijn tips voor deze week! (Hotelovernachting + meer)

– Schildersartikelen (Action)

Wanneer het lekker weer is vind ik het zelf erg fijn om aan de tuintafel creatief aan de slag te gaan. Regent het? Dan ga je lekker binnen schilderen. Wat voor weer het ook is, het is altijd leuk om (samen met de kinderen?) te gaan schilderen. Vanaf woensdag 11 april scoor je verschillende schildersartikelen in de weekactie voor €2,49.

– Hotelovernachting in 3- of 4- sterren hotel (Kruidvat)

Binnenkort een weekend ertussenuit? Ga lekker op pad met je partner, vriendin of moeder en overnacht in een van de deelnemende 3- of 4- sterren hotels.  Dat voor maar €11,99 per persoon per nacht.

– 1+1 gratis op de producten van Kneipp (Trekpleister)

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik fan ben van de producten van Kneipp. Scoor deze week je favoriete producten van Kneipp! Welk product ga jij inslaan, body lotion mousse of toch handcrèmes? De korting wordt verrekend als 50% kassakorting. Deze 1+1 gratis actie geldt ook online!

– Alle nagelijk 1+1 gratis voor de beauty budget babe (Trekpleister)

Het is weer nagellakfestival! Tijd om je favoriete lente- en zomerkleurtjes in te slaan. Welke kleur draag jij dit seizoen op je nagels? 1+1 gratis wordt verrekend als 50% kassakorting.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *