AMANDELBLOESEM BODY LOTION MOUSSE VAN KNEIPP


Kneipp is al jaren een begrip als het gaat om huidverzorging. Het geurenassortiment van Kneipp bestaat uit verschillende natuurlijke geuren met voor iedereen een favoriet. Mijn ultieme favoriet, naast de wintergeuren, is ‘Amandelbloesem’. Inmiddels is mijn derde fles badschuim met deze geur in gebruik en nu is er, eindelijk, een Body lotion mousse!

Wat is Body lotion mousse?
In 2016 werd de Body lotion mousse van Kneipp al geïntroduceerd met de geuren van ‘Patchouli’ en ‘Morning Kiss’. De Body lotion mousse is, zoals de naam al zegt, een Body lotion in mousse vorm. De mousse is ontzettend zacht en kun je snel verdelen over de huid. De mousse trekt echt verbazingwekkend snel in zónder plakkerig te zijn. Eindelijk is ‘ie er dan ook met de geur ‘Amandelbloesem’. Favoriet!

Body lotion mousse – Amandelbloesem
De Kneipp ‘Amandelbloesem’-producten bevat Amandelolie die rijk is aan essentiële vetzuren, vitamines, mineralen en proteïnen. De olie trekt snel in en zoals ik hierboven al vermeldde laat het product géén plakkerig gevoel achter. Zoete amandelolie is huidverdraagzaam en bevat veel onverzadigde vetzuren. De olie is dan ook geschikt voor een gevoelige huid.

Ik gebruik deze Body lotion mousse na het douchen. Het product is erg fijn in gebruik en geeft een fijn resultaat: een zachte en gladdere huid! En die geur…heerlijk!

Maak jij het liefst gebruik van een Body Butter, Body Lotion, Body Crème of Body Lotion in moussevorm? 

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *