STAPPENPLAN VOOR MIRROR PIGMENTEN


Ik schreef een review over nagelpigmenten en daar hoort natuurlijk ook weer een stappenplan bij! In dit stappenplan vertel ik je wat je nodig hebt om in combinatie met de pigmenten gave effecten te creëren op je nagels. Daarnaast vertel ik je uiteraard hoe je dit dan doet.

* Was je handen en duw met een cuticle pusher de nagelriemen naar achter.

* Indien nodig vijl je de nagels in de gewenste vorm. Daarna vijl je de gehele nagel met een wit block totdat de glans      van de nagel verdwenen is.

* Maak de nagel goed schoon met finishing wipe en wacht tot de nagel droog is.

* Breng nu een dun laagje basecoat aan en plaats de nagel 30 seconden in een LED lamp of 2 minuten in een UV             lamp. Het plaklaagje niet verwijderen!

* Breng nu een dun laagje No Wipe topgel aan en plaats de nagel 10 seconden in een LED lamp of 20 seconden in een UV lamp. Verwijder het plaklaagje niet!

* Breng nu met ronddraaiende bewegingen het pigment aan in de plaklaag. Zelf vind ik het fijn om dit te doen met een oogschaduw applicator. Blijf het pigment goed inbrengen tot het gewenste effect is bereikt.

* Hard de nagel opnieuw uit onder de lamp.

* Breng nu weer een laagje No Wipe topgel aan om de nagel te verzegelen. Zo blijft het effect mooi en blijft alles goed zitten. Vergeet niet de voorkant van de nagel mee te nemen!

* Hard de nagel weer uit onder de lamp.

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *